Δολοφονία 41χρονης εγκύου: «Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει» – Τι ισχυρίστηκε ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας στον ανακριτή


Επιμένει στους ισχυρισμούς του ότι δεν συμμετείχε στο άγριο έγκλημα, ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη, που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε μπαούλο.

Ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας εμμένει, επίσης, στο επιχείρημα ότι κοιμόταν το βράδυ της δολοφονίας και ρίχνει τις ευθύνες στον 34χρονο φίλο του, ισχυριζόμενος ότι εκείνος διέπραξε το έγκλημα με άγνωστο συνεργό.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι στα βίντεο – ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από το βράδυ που δολοφονήθηκε η άτυχη έγκυος, δεν καταγράφεται ο ίδιος, αλλά ο συνεργός του 34χρονου συγκατηγορούμενού του.

Η απολογία του 39χρονου κατηγορούμενου για την δολοφονία της Γεωργίας Μουράτη, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, το μεσημέρι του Σαββάτου (13/1). Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thesstoday.gr, ο σύντροφος της 41χρονης φέρεται να είπε αρχικά στον ανακριτή: «Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Η Γεωργία ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχα στον κόσμο».

Επέμεινε στη συνέχεια πως «εκείνο το βράδυ είχα πάρει χάπια και κοιμόμουν. Προφανώς ο φίλος μου με κάποιον συνεργό διέπραξε το έγκλημα. Στα βίντεο που μου δείχνετε, δεν είμαι εγώ. Είναι μάλλον ο συνεργός του φίλου μου» υποστήριξε ακόμη ο 39χρονος.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του ανακριτή για την εγκυμοσύνη της Γεωργίας, ο 39χρονος είπε: «Ήθελα να κάνουμε παιδί. Η έκτρωση ήταν απόφαση της Γεωργίας, που την αποδέχθηκα».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!