Δολοφονία 22χρονης τραγουδίστριας πάνω στη σκηνή

Συνέβη και αυτό στο Ορλάντο


Σοκ έχει προκαλέσει στην αμερικανική show biz η “on stage” δολοφονία της 22χρονης, Christina Grimmie, τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/6).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας άνδρας πλησίασε την άτυχη νεαρή αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της στο Ορλάντο και την πυροβόλησε. Αμέσως διεκομίσθη στο νοσοκομείο, αλλά ήταν αργά.

Νωρίτερα, ο αδερφός της Christina Grimmie και οι φαν της προσπάθησαν να πιάσουν τον δολοφόνο, αλλά αυτοπυροβολήθηκε και πέθανε και εκείνος πάνω στη σκηνή, όπου βρισκόταν πλήθος κόσμου για να πάρει ένα αυτόγραφο από τα μέλη της μπάντας “Before You Exit”.

https://www.youtube.com/watch?v=V3hyJj4MDvI

Η Christina Grimmie είχε αναδειχθεί από την τηλεοπτική εκπομπή “Τhe Voice” το 2014 και παρακάτω μπορείτε να δείτε την blind audition, που ανάγκασε όλους τους κριτές να γυρίσουν.

O Adam Levine ήταν ένας από τους κριτές του show που την ανέδειξε και κάλεσε ο ίδιος τη μητέρα της άτυχης τραγουδίστριας για να πληρώσει την κηδεία και τα μεταφορικά της οικογένειας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!