Δείτε όλες τις ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο!

Που θα βλέπουμε ποιον από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;


Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και πρόσωπα με τους υπεύθυνους των καναλιών να κάνουν συνεχώς ραντεβού για να αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει ποια εκπομπή.

Ξεκινάμε με πρώτη και καλύτερη τη Ναταλία Γερμανού που συμφώνησε τελικά με τον ΑΝΤ1, ο οποίος ικανοποίησε την επιθυμία της να κάνει κάτι στη βραδινή ζώνη. Το όνομά της φιγουράρει για την παρουσίαση του νέου show «The Voice».

Τη θέση της στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» παίρνει όπως έχει γίνει γνωστό η παλιά της γειτόνισσα Κατερίνα Καραβάτου.

Όσο για το «Dancing with the stars» θα ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν και όσον αφορά στην παρουσιάστρια δεν υπήρχε κανένα δίλλημα, αφού και πάλι θα την αναλάβει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Τα backstage τα αναλαμβάνει η Δούκισσα Νομικού, ενώ θα ξαναδούμε και την Ντορέττα Παπαδημητρίου από τη θέση του κριτή πλέον, μιας και η Γκαλένα δε θα είναι στο show, αφού είναι έγκυος.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από 11 χρόνια επιτυχίας στο Mega, πάει κι εκείνος στον Ant1 με καινούργια εκπομπή, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε ακριβώς το concept.

Μετά την μεταγραφή-βόμβα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για την πρωινή ζώνη του Ant1, σειρά έχει η Μαρία Μπεκατώρου που αποχώρησε από την μακροχρόνια της εκπομπή στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ και ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου!

Πολλές οι μεταγραφές φέτος, πολλές οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις και σίγουρα έπεται και συνέχεια!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!