Δύσκολες ώρες για την Demi Moore – Ο πρώην της έγινε μπαμπάς

Βρε τι έπαθε η Demi.


Ο γάμος της Demi Moore με τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της Ashton Kutcher δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο. Πέρα από την απιστία, ο ηθοποιός πριν καλά καλά εκδοθεί το διαζύγιό του άρχισε να βγαίνει με την Mila Kunis, την αρραβωνιάστηκε και απέκτησε μαζί της παιδί.

Η Moore, από την άλλη, δυσκολεύτηκε πολύ να ξεπεράσει τον χωρισμό, έχασε κιλά, αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και το έριξε στη yoga, τον διαλογισμό και τη θρησκεία για να μπορέσει να συνέλθει. Η Kabbalah, στην οποία πιστεύει, τη βοήθησε λοιπόν να αφήσει πίσω της το παρελθόν και να ευχηθεί στον πρώην σύζυγό της και τη γυναίκα του για τη νεογέννητη κόρη τους Wyatt Isabelle.

Έτσι, έδωσε το παρόν στη μικρή τελετή για ευλογία που πραγματοποίησαν ο Kutcher και η Kunis για το μωρό τους και εκείνη τους χαιρέτισε, τους συνεχάρη και κράτησε για λίγο τη μικρή στα χέρια της.

«Ήταν πολύ όμορφο να βλέπεις τη Moore να τα πηγαίνει τόσο καλά και να είναι άνετη με τη νέα ζωή του πρώην συζύγου της», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στη εφημερίδα The Sun, ενώ προσθέτει ότι η ηθοποιός πήγε πολλά δώρα για τη μικρή.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!