Δίπλα σου – Δημήτρης Γαλίτης


 Δίπλα σου νιώθω δυνατός, ένας μικρός δημιουργός

Καρδιά μου βγες και παραδώσου, έχεις κοντά τον άνθρωπό σου

Ο συνθέτης, ερμηνευτής και μουσικός Δημήτρης Γαλίτης συνεργάζεται με τους μουσικούς από την αγαπημένη μας εκπομπή «Μουσικό Κουτί» και μας παρουσιάζει το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Δίπλα σου» σε στίχους της Μαρίας Παπαδάκη!

Το τραγούδι «Δίπλα σου» είναι μία ρυθμική, δυναμική μπαλάντα που αναδεικνύει τη μεταμορφωτική δύναμη του έρωτα και της αγάπης! Με ένα video clip από την σκηνοθετική ομάδα της “Kiss the Frog“, γυρισμένο εξ ολοκλήρου στο studio ηχογράφησης, ο Δημήτρης Γαλίτης μας ξεναγεί στον μουσικό του κόσμο τον οποίο μοιράζεται με τους ταλαντούχους μουσικούς μίας από τις πιο δημοφιλείς μουσικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης!

Αξίζει να σημειωθεί πως και στο προηγούμενο τραγούδι του Δημήτρη Γαλίτη, με τίτλο «Μυστικά (Αγάπησέ με)» είχε συνεργαστεί με τους ίδιους μουσικούς. Πιο συγκεκριμένα έπαιξαν οι μουσικοί Γιάννης Δίσκος στο κλαρίνο, ο οποίος έκανε και την ενορχήστρωση, Δημήτρης Καζάνης στο βιολί, Στέλιος Φραγκούς στα πλήκτρα, Λάμπης Κουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα, Βύρωνας Τσουράπης στο ηλεκτρικό μπάσο, Θανάσης Τσακιράκης στα τύμπανα και ο ίδιος ο ερμηνευτής στην ακουστική κιθάρα.

Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν από τον Νίκο Κόλλια (Studio Antart) ενώ το mastering έγινε από τον Ανέστη Ψαραδάκο (Athens Mastering Studio).

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!