Διονύσης Ζάχος: Στο LOCUS στο Μάτι ο δεύτερος σταθμός της περιοδείας


Ο Διονύσης Ζάχος για μια εμφάνιση συγκλονιστική στο Μάτι !! Κυριακή μεσημέρι 18/6 θα τον απολαύσετε σε ένα υπέροχο μαγαζί το LOCUS που ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις !!

Ο Διονύσης Ζάχος για ακόμη μία φορά θα μας χαρίσει στιγμές άφθονου γέλιου μέσα από τις κλασικές πλέον μιμήσεις του ως Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ρένα Βλαχοπούλου, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Άννα Βίση, Σάκη Ρουβά, Μαζωνάκη, Light, Trannos, αλλά και σε πρόσωπα της επικαιρότητας όπως, Βανδή-Μπισμπίκης, Δέσποινα Μοιραράκη, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ελένη Μενεγάκη και πολλούς άλλους.

Το τραγούδι, οι μιμήσεις, τα καυστικά σχόλια και τα πειράγματα με το κοινό ήταν το “αλατοπίπερο” της βραδιάς και τον Διονύση να δίνει για ακόμη μία βραδιά τον καλύτερό του εαυτό και να δημιουργεί μία εκρηκτική ατμόσφαιρα γέλιου.
Σημαντική ενότητα της βραδιάς είναι όταν ο χαρισματικός Διονύσης Ζάχος ερμηνεύει με τον δικό του τρόπο, τους μεγάλους μας ερμηνευτές, όπως: Μαρινέλα, Μοσχολιού, Χατζής, Σαββόπουλος και πολλού άλλους.

Σε ένα απο τα πιο όμορφα μαγαζιά στο Μάτι που ξέρει να διαλέγει και να προσφέρει στο κοινό του πράγματα μοναδικά θα τον δείτε και θα τον απολαύσετε αρκεί να κλείσετε σύντομα τραπέζι !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!