Διονύσης Ζάχος: Η σάτιρα απαντάει.. 200 χρόνια Αποπλάνηση… Παραπλάνηση ή Γέλιο;


Ο Διονύσης Ζάχος «μεταμορφώθηκε»» σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Γιάννα Αγγελοπούλου, με το αποτέλεσμα να είναι… ξεκαρδιστικό!


Μπορεί όλα τα καλλιτεχνικά στέκια να παραμένουν κλειστά, ωστόσο ο δημοφιλής performer, ο οποίος παρακολουθεί στενά την επικαιρότητα, παραμένει δημιουργικός και προσφέρει απλόχερα το γέλιο στους θαυμαστές του μέσα από τα προσωπικά του social media. Το μικροσκόπιο της σάτιρας του βρέθηκαν τούτη τη φορά ο Έλληνας πρωθυπουργός και η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Στο πρώτο νέο του video, μετράει ήδη χιλιάδες προβολές, ο Ζάχος αναπαριστά με απολαυστικό τρόπο τον Κυριάκο Μητσοτάκη την ημέρα που πήγε να κάνει εμβόλιο για την για τη νόσο Covid-19. Μάλιστα για τις ανάγκες του γυρίσματος ο καλλιτέχνης απέκτησε μέχρι και.. δασύτριχο στήθος, κατι που σχολιάστηκε με χιούμορ απο τον ίδιο και τους συνεργάτες του στο bacsteage κλιπ, που αναρτήθηκε στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το make up κ τα μαλλιά του Διονύση Ζάχου στις «μεταμορφώσεις» του επιμελήθηκε ο Νικος Ζησης στην Καμερα ήταν ο Γιαννης Γκογκοπουλος, ενώ το μοντάζ επιμελήθηκε η Dusty Entertainment Group. Το βίντεο με το Διονύση Ζάχο ως Αγγελοπούλου αναρτήθηκε χθες το απόγευμα στο διαδίκτυο κάνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους να το χειροκροτήσουν εκ νέου αφού αγαπημένος μίμος Ηθοποιός την έχει αντιγράψει πίστα με μεγάλη επιτυχία. Στα καλύτερα του ο Ζάχος παίζει την επικαιρότητα στα χέρια.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!