Διονύσης Ζάχος: Είναι Αθώος …. γιατί Γελάμε δυνατά μαζί του σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας!!


Ο Διονύσης Ζαχος ετοιμάζεται να κάνει τη γειτονιά του να «γελάσει δυνατά» μέσα από το show του, που περιλαμβάνει μπόλικη σάτιρα και εκπληκτικές μιμήσεις.
Ένας αγαπημένος άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Άλλωστε η καριέρα όπως λέει και ο ίδιος δεν χτίζεται μόνο με το ταλέντο αλλά και με τον χαρακτήρα..
Ένας εξαίρετος εναλλακτικός καλλιτέχνης με έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού και με ιδιαίτερα περίεργες και αξιαγάπητες μεταμφιέσεις, εδώ και 22 ολόκληρα χρόνια μας χαρίζει απλόχερα το γέλιο σατιρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις με τον δικό του μαγευτικό τρόπο

Ο γνωστός performer έχει ξεκινήσει τη νέα του σατιρική παράσταση με τίτλο «Γελάμε δυνατά». Τα κείμενά της Οποίας υπογράφει ο ίδιος, όπως συνηθίζει εδώ και χρόνια, αφού είναι εκείνος που αφουγκράζεται τον παλμό του κόσμου μέσα από την επικαιρότητα. Φέτος όμως δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας με τους νέους διαλόγους του της επικαιρότητας.

Ο ταλαντούχος performer, ο οποίος περιοδεύει ανά την Ελλάδα, θα βρεθεί αυτή την Παρασκευή στο ROSE, στις 21:00 στο Γαλάτσι, που απέχει μόλις λίγα λεπτά από το σπίτι του, δίνοντας εκεί… ραντεβού με τους γείτονες του, κάτι που είχε ξανακάνει και πριν από χρόνια.


Ο ίδιος μάλιστα, έχει συμπεριλάβει το φετινό καλοκαίρι στην παράσταση του «Γελάμε δυνατά» δυο σπέσιαλ αφιερώματα, στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και στην Ρενα Βλαχοπούλου, καθώς ήταν Ιούλιος όταν έφυγαν και οι δυο για το «ταξίδι» τους στο φως.

Στις επόμενες στάσεις της περιοδεία του καλλιτέχνη συμπεριλαμβάνονται η Πρέβεζα, τα Γιάννενα, η Αρτα, Ρόδος Θεσσαλονίκη Καβαλα Χανια κ η Κερκυρα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!