Διονύσης Ζάχος: Δίνει την ψυχή του κάθε χρόνο στο καρναβάλι της Πρέβεζας


Το μεγαλύτερο Καρναβάλι της Ηπείρου γίνεται στην Πρέβεζα! Και ο Διονύσης Ζάχος είναι πάντα εκεί

Την μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας παρουσίασε ο γνωστός Καλλιτέχνης Διονύσης Ζάχος, ενώ τη μουσική της παρέλασης επέλεξε ο DJ Σπύρος Νταής. Βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού ήταν Γιάννα Αλαμάνου (Johana Teimo)!

Αποτελεί το… ταίρι του Κομιτάτου στην παρουσίαση του Καρναβαλιού και όντως η συνεργασία αυτή ταίριαξε, επεκτείνεται και θα επεκταθεί. Ήταν τιμή από την αρχή η συνεργασία του Κομιτάτου μαζί του. Περιγράφει με χιούμορ την παρέλαση του Κομιτάτου, αλλά παράλληλα σκανάρει τα πάντα. Ακόμα κι ένα λαθάκι να πάει να γίνει στη μουσική, είναι έτοιμος να το αποτρέψει και να το διορθώσει.

Εκτός από τα σόου με τα χορευτικά, σε παρελάσεις του Κομιτάτου, κάνει και… Ακροβατικά. Και με τη φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού Γιάννα Αλαμάνου (Τζοάνα Τειμό) ο Διονύσης είχε άψογη συνεργασία και το μετέφεραν και σε όλο τον κόσμο αυτό!


Δεν είναι τυχαίο οτι πάντα τα τελευταία χρόνια ο Διονύσης Ζάχος παρουσιάζει το καρναβάλι.
Η ιδέα είχε πέσει και αποφασίστηκε το ξεκίνημα της συνεργασίας με τον γνωστό Καλλιτέχνη Διονύση Ζάχο, να παρουσιάσει τη μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Συνέχισε το Κομιτάτο να έχει συνεργασία και αυτή η συνεργασία μεγάλωνε χρονικά άντεξε και στην παρέλαση της μεγάλης νεροποντής και συνεχίστηκε και φέτος. Δεν είναι μόνο το Καρναβάλι του Κομιτάτου που έχει γιγαντωθεί, είναι και οι άνθρωποι που συμμετέχουν σ’ αυτό. Ο Διονύσης δεν είναι ούτε στάσιμος καλλιτέχνης, ούτε στάσιμος άνθρωπος, εξελίσσεται.

Εξελίσσει και την προσωπικότητά του και τη δουλειά του. Σέβεται και δε σέβεται απλώς τις συνεργασίες που κάνει κι αυτό είναι το Α και το Ω για έναν καλλιτέχνη, αλλά επίσης σέβεται ανθρώπους και καταστάσεις και βέβαια δίνει το άπαν των δυνάμεών του σ’ αυτό που κάνει. Δίνει τη ψυχή του ο άνθρωπος, τι να λέμε…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!