Διονύσης Ζάχος και Vegas τα έσπασαν στο Άλσος Βείκου

Το…σόου είχαν την τύχη να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι στο ΄Αλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι.


Στα πλαίσια της περιοδείας του Διονύση Ζάχου πραγματοποιήθηκε η συνεργασία του με τους Βέγκας!

Το…σόου είχαν την τύχη να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι στο ΄Αλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι.

Ήταν η δεύτερη συνεργασία των δύο πλευρών, αφού είχε προηγηθεί μία τον περασμένο χρόνο. Η φιλία με το μουσικό συγκρότημα άρχισε έπειτα από εκατέρωθεν θαυμασμό και ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός ψυχαγωγικού θεάματος. Αυτό που το χαρακτηρίζει είναι το χιούμορ του ταλαντούχου μίμου Διονύση Ζάχου, μαζί με τη μοναδική ερμηνία των Βέγκας πάνω στη σκηνή.

Οι πιο πετυχημένες μιμήσεις ήταν αυτές των Σάκη Ρουβά, Ελένης Μενεγάκη, Πάολα. Το κοινό απόλαυσε κάθε ερμηνία του, ενώ η κορυφαία στιγμή ήταν η μεταμφίεσή του ως Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ δεν έλειψαν τα σατιρικά, γεμάτα χιούμορ πειράγματά του προς τους θεατές.

Καθώς η ώρα περνούσε το γέλιο ήταν ακόμη πιο άφθονο. Η κοινή εμφάνιση επί σκηνής του Διονύση Ζάχου ως Φουρέιρα μαζί με τους Βέγκας έκαναν το κοινό να παραληρεί, ειδικά μετά την είσοδό του με τίτλο: “Μια μεξικάνα απο τα Τίρανα”.

Επιπρόσθετα, η μεταξύ τους συνεργασία θα μονιμοποιηθεί, αποφασίζοντας από κοινού μία εμφάνιση κάθε χρόνο από εδώ και στο εξής.

Από εκεί και πέρα, στην Αθήνα θα συνεχίσει τις φιλανθρωπικές του παραστάσεις ο γνωστός ηθοποιός, παρουσιάζοντας το «Μνήμες Άφυλου» με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στις 5 Σεπτέμβρη θα “ανεβεί” η συγκεκριμένη παράσταση, στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας (τέρμα Λόρδου Βύρωνος, Πεντέλη), υπό την αιγίδα του δήμου Πεντέλης. Οι θεατές δεν θα πληρώσουν εισιτήριο και μπορούν να αφήσουν παντός είδους τρόφιμα που θα δοθούν σε απόρους. Γενικότερα θα είναι μια ανθρωποκεντρική εμφάνιση κατά του μπούλινγκ και άλλων κοινωνικών προβλημάτων, που ταλανίζουν τη χώρα μας και όχι μόνο.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!