Διονύσης Αποστολόπουλος: ”Μετανιώνω για την αφέλεια μου, βλέποντας τα πάντα τόσο καλοπροαίρετα”

Ο Διονύσης Αποστολόπουλος μας μιλάει για την ζωή του το τραγούδι τα όνειρα του αλλά και όλα όσα θέλει να ζήσει


Είναι ταλαντούχος νέος και φιλόδοξος με όμορφα όρια. Ο Διονύσης Αποστολόπουλος μας μιλάει για την ζωή του το τραγούδι τα όνειρα του αλλά και όλα όσα θέλει να ζήσει. Ένας τραγουδιστής που ήρθε να κάνει την διαφορά .. και σιγά σιγά το πετυχαίνει απλά γιατί ξέρει από αξίες και παιδεία, βασικά όπλα καριέρας. Απολαύστε τον!!

 

Πως ξεκίνησε το τραγούδι για σένα;

Το Τραγούδι για μένα ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία σχεδόν παιδί θυμάμαι όπου πηγαίναμε με τους γονείς μου τραγουδούσα, στη συνέχεια μεγαλώνοντας έψαξα πάρα πολλά πράγματα μόνος μου όσον αφορά τις μουσικές σπουδές όπου πήγα και γράφτηκα μόνος μου ωδείο κρυφά από τους γονείς μου ξεκινώντας αυτό το ταξίδι.

Έχεις μπει πολύ δυναμικά ξανά στην μουσική και στο τραγούδι. Πως έγινε όλο αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι έχω μπει αρκετά δυναμικά και όσο μεγαλώνω αυτό δε φθίνει αντιθέτως μεγαλώνει και αυτό μαζί μου και θεωρώ ότι είναι η στιγμή και η σωστή ηλικία για να κάνω πράγματα. Να κατοχυρώσω πράγματα να βάλω ένα λιθαράκι στη μουσική και όλο αυτό φυσικά προέρχεται από τον κόσμο ,που με πιστεύει και μου δείχνει την αγάπη του. Το τραγούδι για είναι μια αστείρευτη πηγή ενεργείας. Προσπαθώ λοιπόν να έχω μια δυναμική παρουσία στο χώρο όσο μου επιτρέπεται.

1

Τι θα άλλαζες στην ζωή σου αν σου δινόταν η ευκαιρία να την γυρίσεις πίσω;

Αν μου δινόταν η ευκαιρία να γύριζα πίσω το χρόνο και τη ζωή μου θα άλλαζα αρκετά πράγματα μετανιώνω για πράγματα τα οποία έχω κάνει και μετανιώνω περισσότερο για την αφέλεια μου και τη τάση μου να τα βλέπω όλα καλοπροαίρετα. Αυτό που θα άλλαζα, σίγουρα είναι τρόπος αντιμετώπισης καταστάσεων και ανθρώπων αυτό σίγουρα θα το άλλαζα.

2

Λάθη ή μαθήματα; Τι θα έλεγες ότι έχασες σε αυτή την ζωή;

Αρκετά λάθη, αρκετές λανθασμένες επιλογές όλα αυτά σίγουρα πήγαζαν από μία σατιρική ανασφάλεια θεωρώ ότι έχασα χρόνο κάποιες φόρες αλλά νομίζω ότι όλοι άνθρωποι χάνουμε το χρόνο μας σε καταστάσεις συνεργασίες ανθρώπινες σχέσεις που δεν μας ταιριάζουν ευτυχώς όμως έχω μάθει ότι και από αυτά που έχασα να παίρνω μαθήματα οπότε ακόμα και χαμένους που είμαι σε κάποια πράγματα είμαι κερδισμένος γιατί έχω αποκτήσει εμπειρίες

Μίλησε μου για τις συνεργασίες σου μέχρι τώρα που θυμάσαι με πολύ αγάπη Υπάρχουν κάποιες ή κάποια που ξεχωρίζεις και γιατί;

Οι συνεργασίες που ξεχωρίζω είναι αρκετές είναι με τον Μάριο Φραγκούλη ιστορία 10 στο Λυκαβηττό όταν μια μεγάλη εμπειρία ζωής για μένα τότε στη τετραμελή χορωδία του με πάρα πολλούς καλλιτέχνες επώνυμους και μη και φυσικά η συνεργασία που ξεχωρίζω φέτος είναι η διδασκαλία φωνητικής μαζί με τη σπουδαία τραγουδίστρια Μαντώ από έχουμε χτίσει μια πολύ όμορφη τάξη στο ωδείο αναγέννηση και διδάσκουμε από κοινού

10

Η κρίση κατά πόσο έχει επηρεάσει την ζωή σου; Τι κάνεις εσύ για όλο αυτό;

Φυσικά και έχει επηρεάσει τη ζωή μου πάρα πολύ σε μεγάλο βαθμό τα χρήματα που έπαιρνα παλαιότερα δεν είναι φυσικά τα ίδια με τα τωρινά προσπαθώ και προσαρμόζομαι σε όλα αυτό έχω κόψει όλα τα περιττά έξοδα και και προσαρμόζομαι ανάλογα με τις ανάγκες μου νομίζω είναι καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή τουλάχιστον για μένα

Αυτή την περίοδο βρίσκεσαι στο studio τί ετοιμάζεις;

Αυτή την περίοδο μαζεύω υλικό για ένα συλλεκτικό cd που θα βγει ί και θα περιέχει και τα προηγούμενα τραγούδια μου και καινούργια σε λίγες μέρες λοιπόν ετοιμάζομαι για στούντιο και η πρώτη αποκλειστική είδηση λοιπόν που έχεις Άννα μου.

4

Διδάσκεις σε ένα ωδείο. Πως είναι αυτή η εμπειρία για εσένα;

Είναι πολύ όμορφο και μαγευτικό να διδάσκω και πολύ μεγάλη ευλογία θα έλεγα ότι είναι μία πτυχή του εαυτού μου που πάντα μου έβγαινε από παιδί θεωρώ ότι είμαι καλός αυτό που κάνω και μαθαίνω και εκπαιδεύομαι να είμαι ακόμα καλύτερος θέλω να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου στα τα παιδιά ,κι εγώ παίρνω πάρα πολλά πράγματα από τα παιδιά είναι μια σχέση ισορροπημένοι που έχω με τους μαθητές μου και πάντα κατά τις ισορροπίες και το αγαπώ πραγματικά όλο αυτό έχοντας δώσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του εαυτού μας σε αυτό το κομμάτι και μου αρέσει.

Μια ευχή για να κλείσουμε θετικά την συνέντευξη μας

Κατά αρχήν Άννα μου σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σου και την υποστήριξή σου η ευχή είναι αγάπη υγεία και πολλά χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών παιδιών γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον μας, και λιγότερο μίσος ανάμεσα στους ανθρώπους !!

Ακούστε και το τελευταίο του τραγούδι που κυκλοφορεί και αρέσει πολύ!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!