Διονυσίου – Γκρέκου: Φέρνουν φωτιά στα ”Σπιτάκια” 16 Οκτωβρίου

Δεδομένο για όλους είναι πως για ακόμα μια φορά έχοντας την αγάπη διάσημων και μη στα «Σπιτάκια Live» θα παρελάσουν όλα τα γνωστά ονόματα


Την Παρασκευή 16/10 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα με πολύ μουσική και το κέφι να χτυπάει κόκκινο  με τους Στέλιο Διονυσίου και Έλενα Γκρέκου και τον επίσης πολύ καλό Σάκη Ράμη. 

200

Το κέφι «χτυπάει» κόκκινο σε λαϊκούς ρυθμούς με Διονυσίου-Γκρέκου οι οποίοι και ξεκινούν 16 Οκτωβρίου με πολύ κέφι και τρέλα !!

Κάθε Παρασκευή-Σαββάτο και Κυριακή, τα «Σπιτάκια» στο Γκάζι, θα «αλλάζουν» διάθεση, προσφέροντας το πιο hot πρόγραμμα διασκέδασης.

Ο αγαπητός λαικός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, μαζί με την εντυπωσιακή Έλενα Γκρέκου, τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο Σάκη Ράμη, αλλά και ένα επιτελείο ταλαντούχων νέων τραγουδιστών, θα «ξεσηκώνουν» το Γκάζι αλλά και όλους μας με κέφι, χορό και πολύ τραγούδι.

ο 
Δεδομένο για όλους είναι πως για ακόμα μια φορά έχοντας την αγάπη διάσημων και μη στα «Σπιτάκια Live» θα παρελάσουν όλα τα γνωστά ονόματα για να στηρίξουν αυτό το νέο και δύσκολο εγχείρημα.

Τα «Σπιτάκια Live» στο βρίσκονται στο Γκάζι, Μεγάλου Αλεξάνδρου 139 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947186001



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!