Δήμος Μπέκε: «Η Τζωρτζίνα πρέπει να μείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει να ‘εκπαιδεύει’ τα αυτιά μας»

Μπορεί η πορεία του στο The Voice να τελείωσε, ο ίδιος όμως συνεχίζει με το ίδιο πάθος να κυνηγάει το όνειρό του.


Ο Δήμος Μπέκε ανήκε στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν, ωστόσο κάποια στιγμή δεν τον επέλεξε για να συνεχίσει.

Ενόχλησε αυτό τον τραγουδιστή; «Όχι. Ο Αντώνης Ρέμος ήταν πολύ ειλικρινής μαζί μου κι αυτό το εκτίμησα. Ήταν πολύ δίκαιος και με βοήθησε. Ωστόσο, μετά την τρίτη μου εμφάνιση στο The Voice, όταν άκουσα να λέει πως υποστηρίζει την Τζωρτζίνα, κατάλαβα ότι κάποια στιγμή θα έφευγα. Οπότε, η απόφασή του ήταν σεβαστή. Άλλωστε, το ίδιο έγινε και με τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν στην ομάδα.», δήλωσε σε συνέντευξή του στο κυπριακό περιοδικό Down Town.

Ο Δήμος Μπέκε δεν δίστασε να μιλήσει και για τηνΤζωρτζίνα Καραχάλιου, η οποία είναι φίλη του: «Η Τζωρτζίνα είναι φίλη μου και θέλω πολύ να προχωρήσει. Θα ήθελα να κερδίσει. Εξάλλου στην ίδια ομάδα ήμασταν. Το θέλει πολύ και προσπαθεί γι’ αυτό. Έκανε πολλές προσπάθειες στο παρελθόν και μακάρι τώρα να τα καταφέρει. Από την άλλη, διαφωνώ με την άποψη ότι πρέπει να φύγει για το εξωτερικό. Αντίθετα, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να μείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει να ‘εκπαιδεύει’ τα αυτιά μας».

 

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!