Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του καλλιτέχνη μετά το εγκεφαλικό


Θετικά είναι τα νέα για την πορεία υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο. Ο γνωστός καλλιτέχνης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Νευρολογική Κλινική, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το Mega.

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σήμερα (Τετάρτη, 15/5) όταν ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο καλλιτέχνης υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε η ύπαρξη θρόμβου, που προκάλεσε το εγκεφαλικό. Από την θέση και το μέγεθος που έχει ο θρόμβος οι γιατροί έκριναν ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάποια χειρουργική επέμβαση και του χορήγησαν ειδική αντιθρομβωτική φαρμακευτική αγωγή.

Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο της Νευρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, όπου κι αναρρώνει. Είναι περιπατητικός, κάτι που δείχνει ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα νευρολογικής φύσης, ενώ δίπλα του βρίσκονται συγγενείς και δικοί του άνθρωποι.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος μιλώντας στο Live News ανέφερε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας προσήλθε σήμερα το πρωί με ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου που εφημέρευε και κατόπιν εξετάσεων του έγινε διάγνωση για ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Νευρολογική Κλινική, τόνισε ο κ. Γιαννάκος και εξέφρασε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!