Δημήτρης Σκαρμούτσος: Τον καλεί η Στρατονομία να παρουσιαστεί

Ο γνωστός και συμπαθής σε πολλούς, σεφ είχε αμελήσει τις υποχρεώσεις του προς την πατρίδα και παρασυρμένος, από τον μαγειρικό του οίστρο, δεν είχε εκπληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα!!


Ο γνωστός και συμπαθής σε πολλούς, σεφ είχε αμελήσει τις υποχρεώσεις του προς την πατρίδα και παρασυρμένος, από τον μαγειρικό του οίστρο, δεν είχε εκπληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα…! Έτσι είχε κηρυχθεί ανυπότακτος, που σημαίνει ότι είχε κληθεί για κατάταξη αλλά ουδέποτα παρουσιάστηκε, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας “Espresso”!

O Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος από τα 18 του ως το 2005 ζούσε στην Αμερικά για σπουδές και δουλειά. Από τη στιγμή που επέστρεψε, ο ελληνικός Στρατός του χτύπησε την πόρτα, ωστόσο ο γνωστός σεφ με διάφορες αναβολές, απέφευγε να καταταγεί. Τώρα, όμως, πρέπει να υπηρετήσει τη θητεία του και μάλιστα να καταταγεί άμεσα!Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρουσιαστεί αρχές Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) στη Λαμία και ίσως από εκεί να πάρει και το απολυτήριό του, αφού ο νόμος για τους ανυπότακτους προβλέπει θητεία 45 ημερών και εξαγορά του υπόλοιπου χρόνου (810 ευρώ το μήνα).ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!