Δημήτρης Σέρφας: Οι πιο δύσκολες σκηνές είναι οι ερωτικές, είναι άβολο


Στην Secret των Παραπολιτικών έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Σέρφας. Ο ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας», κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τις ερωτικές σκηνές.

Αρχικά ο Δημήτρης Σέρφας ανέφερε: «Η μητέρα μου μού πλήρωνε το ενοίκιο και τη σχολή μου την πλήρωνε η γιαγιά μου. Με βοήθησε ο πατέρας μου με το σπίτι, να φτιάξω πράγματα… Με στήριξαν όλοι. Δεν χρειάστηκε να δουλέψω κάπου αλλού για να πληρώνω τη σχολή μου».

Όσο για τις πιο δύσκολες σκηνές εξομολογήθηκε ότι: «Είναι οι ερωτικές. Είναι άβολο. Πρέπει να συνεννοηθείς πρώτα με τον άλλον, να δείτε τη χημεία σας, αν τα πάτε καλά. Εγώ μπήκα στη δουλειά την περίοδο που είχε ξεκινήσει το #metoo. Στο φιλί, επειδή υπάρχει επαφή, πρέπει να είσαι προσεκτικός, να μη θίξεις τον άλλον. Στο εξωτερικό πριν από τις ερωτικές σκηνές τούς μιλάνε και έχουν coach, που μετά από μία εβδομάδα τους παίρνει τηλέφωνο για να τους περάσει από ψυχολογικές ερωτήσεις και να δει αν είναι καλά μετά από αυτό».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!