Δημήτρης Κόκοτας: «Πάει καλύτερα, τον περιμένουμε να γυρίσει» ξεκαθαρίζει η αδελφή του


Στη ΜΕΘ συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος για 14η ημέρα ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας. Τόσο η αδελφή του, όσο και η γυναίκα του και η Σάντρα Βουτσά πιστεύουν πως θα τα καταφέρει και θα γυρίσει στην οικογένειά του υγιής ώστε να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη του εμφράγματος και της ανακοπής.

Όλοι έχουν εκφράσει τις ευχές τους  για γρήγορη ανάρρωση και φυσικά κάθε πληροφορία που αφορά στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα είναι πολύτιμη για τους δικούς του αλλά και τους ομότεχνούς του.

Η αδερφή του μίλησε το πρωί στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το μεσημέρι της Τετάρτης στο Mega δηλώνοντας αισιόδοξη για την εξέλιξη της υγείας του τραγουδιστή.

«Πάει καλύτερα, τον περιμένουμε να γυρίσει, τον περιμένουμε ώρα- ώρα, μέρα με την ημέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως «ήταν υγιέστατος, θα γίνει καλά».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να είναι ενθαρρυντικά, αν και το χθεσινό ανακοινωθέν μας λύπησε καθώς ελέχθη πως η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

O Δημήτρης Κόκοτας έμεινε για 8 λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό μέσα στο ασθενοφόρο. Οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Μία ομάδα γιατρών τον επιβλέπει καθημερινά, μέχρι την επόμενη προσπάθεια αποσωλήνωσής του.

Ο Νίκος Καπραβέλος, συντονιστής διευθυντής Β’ ΜΕΘ Νοσοκομείο Παπανικολάου τόνισε μιλώντας στο Mega ότι διαδικασία επαναφοράς του Δημήτρη Κόκοτα θα πρέπει να γίνει βήμα – βήμα και χρειάζεται υπομονή.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!