Δημήτρης Κόκοτας: «Μου λείπει ο πατέρας μου – Αυτή ήταν η συμβουλή του»


Στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού μίλησε ο Δημήτρης Κόκοτας. Ο γνωστός τραγουδιστής και γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα του, ο οποίος πέθανε πέρυσι (1/10/2022).

«Σκέφτομαι ότι μου λείπει ο πατέρας μου σε κάθε φάση της ζωής μου και θα ήθελα πάρα πολύ να είναι εδώ για να μπορούμε να μιλάμε, να συζητάμε, ότι κάναμε κάθε μέρα. Πιστεύω ότι είναι εδώ, πιστεύω ότι είναι μαζί μας. Σαν συμβουλή έχω κρατήσει κάτι που έλεγε πάντα ο πατέρας μου, το «σεμνά και ταπεινά». Η απώλεια δεν αναπληρώνεται με κανέναν τρόπο, απλά μαθαίνεις και ζεις» εξήγησε ο Δημήτρης Κόκοτας.

 

Στις 5 Οκτωβρίου του 2022 τελέστηκε η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα, με τον Δημήτρη Κόκοτα να συγκλονίζει με τον επικήδειο λόγο του: «Ήσουν ένας καταπληκτικός πατέρας. Μας αγάπησες πάρα πολύ. Μας έδωσες πολλή αγάπη. Τη γυναίκα, τη μάνα μας, τη δεύτερη γυναίκα την Ευαγγελία, τα παιδιά του. Του δώσαμε κι εμείς πάρα πολύ αγάπη. Ήμασταν το στήριγμά του κι έτσι μας έμαθε να αγαπάμε τον κόσμο και τον εαυτό μας.

Ο Σταμάτης για τα παιδιά του είχε πάντα μια θέση για όλους. Πήγαιναν να τον δουν, να τον ακούσουν, να τον χειροκροτήσουν κι ας μην τους ήξερε καθόλου. Ήταν βιοπαλαιστής, άπλωνε το χέρι του, έδινε χρήματα, είχε φροντίσει για τη ψυχή του, έκανε αγαθοεργίες, ανεγέρσεις ναών και σε ορφανοτροφεία. Ξεγέλασε τον θάνατο.

Ο Σταμάτης για μένα θα είναι πάντα εδώ, θα ζει σίγουρα μέσα στις καρδιές όλων μας. Στη σκέψη μας, θα τον ακούμε, θα είναι πάντα εδώ να μας στηρίζει. Είχε για όλους έναν καλό λόγο και θεωρούσε όλο το κόσμο αγαπημένο και φίλο του».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!