Δημήτρης Κόκοτας: Η αποκάλυψη για τις διάσημες φαβορίτες του πατέρα του – ΒΙΝΤΕΟ


Για την αληθινή ιστορία του πασίγνωστου τραγουδιού «Γιε μου» και τους μύθους γύρω από τον πατέρα του μίλησε ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Το τραγούδι “Γιε μου” δεν έχει γραφτεί για έμενα, ούτε για τον γιο του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Στις συναυλίες που έχω πάει στο εξωτερικό τα παιδιά μου λένε “με παίρνει ο πατέρας μου και μου βάζει το Γιε μου”. Το τραγούδι “Γιε μου” μιλάει για δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις που ευτυχώς εμείς δεν ζήσαμε. Δεν γράφτηκε για τον γιο του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλέξανδρο», είπε στο Mega ο Δημήτρης Κόκοτας και εξήγησε ότι το τραγούδι μιλάει για ένα παιδί που είχε πρόβλημα με ναρκωτικά. «Με στεναχωρεί πολύ να το λέω αυτό το τραγούδι», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Παράλληλα αποκάλυψε και άγνωστα περιστατικά για τον Σταμάτη Κόκοτα. «Σε μια συναυλία του πατέρα μου στην Αμερική κάποιος τον αγκάλιασε και πήγαν να πάρουν φωτιά τα μαλλιά του. Σε μία εκδήλωση θαυμασμού προς τον πατέρα μου κάποιος τον αγκάλιασε και του έσπασε δυο πλευρά με την τσατσάρα», συνέχισε ο Δημήτρης Κόκοτας.

Για τις πασίγνωστες φαβορίτες του Σταμάτη Κόκοτα, ο τραγουδιστής σημείωσε ότι «μία μεγάλη εταιρεία ήθελε να δώσει πολλά χρήματα στον πατέρα μου για να ξυρίσει τις φαβορίτες, άλλα εκείνος αρνήθηκε. δεν ισχύουν οι φήμες ότι ο πατέρας μου είχε τις φαβορίτες επειδή του έλειπε το ένα από τα αυτιά του».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!