Δημήτρης Γιώτης: ”Αν δεν έκανα ένα σουξέ,θα αποχωρούσα από τον χώρο”

Μας συστήνεται σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη λέγοντας μας, πολλές άγνωστες πτυχές που πραγματικά δείχνουν πόσο καλό παιδί είναι και πως ένας άνθρωπος, μπορεί να πάει μπροστά με τις αξίες του! Στην Άννα Τσιάλτα και το bizznews.gr !!


 Ο Δημήτρης Γιώτης είναι ένας σχετικά νέος τραγουδιστής ο οποίος όμως έχει κάνει αισθητή την παρουσία του από την πρώτη του κιόλας δισκογραφική δουλειά η οποία κυκλοφόρησε πριν 5 χρόνια. Ε ναι το έχει λοιπόν, όπως μας λέει μέσα από το τελευταίο του τραγούδι και ο κόσμος τον αγαπάει. Μας συστήνεται σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη λέγοντας μας, πολλές άγνωστες πτυχές που πραγματικά δείχνουν πόσο καλό παιδί είναι και πως ένας άνθρωπος, μπορεί να πάει μπροστά με τις αξίες του!
Ας ξεκινήσουμε από δω που σε συναντάμε απο το μαγαζί που δουλεύεις. Πως τα πάτε;
Είμαστε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα στο Συγγρού live και περνάμε πολύ καλά
Έχουμε φτιάξει ένα  ωραίο σχήμα μαζί με τον Χρήστο Πάζη και τον Γιώργο Μάη, και πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά,  με ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που δείχνει ότι ο κόσμος περνάει καλά μαζί μας
Παρόλο την κρίση τα πράγματα δείχνουν πάτε καλά. Εσύ τι πιστεύεις ότι ζητάει ο κόσμος από εσάς;
Σήμερα ο κόσμος χρειάζεται διασκέδαση , έχει πάρα πολλά προβλήματα και καλό είναι τις 3-4 ώρες που βγαίνει να διασκεδάζει.
Έτσι κ εμείς παίρνουμε δύναμη και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.
Έχουμε καταφέρει και έχουμε καλές τιμές πράγμα το οποίο είναι πολύ σημαντικό για να μπορεί να διασκεδάσει με λίγα χρήματα ο κόσμος.
2
Βλέπεις οτι ο κόσμος μπορεί να διασκεδάσει και με λίγα χρήματα;
 Μετά τις πολλές εμφανίσεις μου επαρχία και Κύπρο τις οποίες συνεχίζω και τις καθημερινές, διαπιστώνω και βλέπω πως ο κόσμος έχει μάθει να διαχειρίζεσαι πολύ καλά τα χρήματα του. Έχει σταματήσει να υπάρχει αυτό το μούδιασμα που υπήρχε πιο παλιά, δίνοντας ακόμα και τα 20 ευρώ για να διασκεδάσει λίγο ξεχνώντας τα προβλήματα του
Τα μαγαζιά δείχνουν ότι πάνε λίγο καλύτερα φέτος απο ότι πέρσι, όχι εισπρακτικά αλλά με πιο πολύ κόσμο.
Ο Έλληνας δεν ξέχασε να διασκεδάζει ούτε βαρέθηκε απλά στριμώχτηκε, δεν νομίζω ότι άλλος λαός αν βρισκόταν στην κατάσταση την δική μας θα το αντιμετώπιζε κατά αυτό τον τρόπο, συμβαίνουν βέβαια αρκετά δυσάρεστα στη χώρα μας, όπως οι αυτοκτονίες που μαστίζουν, αλλά η χώρα μας Άννα και μόνο με τον ήλιο και την απέραντη θάλασσα που έχει αξίζει όα τα λεφτά του κόσμου και δυστυχώς δεν το έχουμε καταλάβει.
Τα τελευταία χρόνια έχεις δημιουργήσει μια αξιόλογη καριέρα. Μίλησε μου λίγο για το πώς ξεκίνησε όλο αυτό για σένα.
 Εγώ Άννα μου πιστεύω ότι κάνω αυτή την καριέρα με τον δικό μου τρόπο, πιστεύω ότι την ξεκίνησα όπως κάποιοι παλιοί τραγουδιστές. Το «μπαμ» δεν με ενδιέφερε ποτέ, όλα αυτά τα χρόνια έχτιζα ένα ένα τα κομμάτια για να φτάσω, μετά από οχτώ χρόνια να με αναγνωρίζει ο κόσμος, και αυτό βέβεαι έγινε από τα τραγούδια μου που έγινε μέσα από τα δυο τελευταία μου τραγούδια, που έγιναν επιτυχίες, αλλά με σταθερότητα και αξία. Στην αρχή είχα κόσμο που με ακολουθούσε, όχι μεγάλη μάζα κόσμου, αλλά αυτοί οι άνθρωποι με στήριξαν με αγάπησαν και ακόμα με αγαπούν. Έτσι έχτισα σιγά σιγά όλο αυτό !
Υπάρχουν πολλά παιδιά που πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν δυστυχώς τίποτα, εσύ κατά τη γνώμη σου που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;
 Χρειάζεται πολύ δουλειά και τύχη. Αυτή η δουλειά χρειάζεται τύχη και διορατικότητα, πρέπει να ξέρεις πάντοτε τι γίνεται πίσω από την πόρτα σου στο καμαρίνι, πρέπει να παλεύεις, να αγαπάς αυτό που κάνεις και να μην χάνεις την επαφή σου με τον κόσμο. Τώρα που το lifestyle και το σταριλίκι δεν υπάρχουν πια, και ο κόσμος καταλαβαίνει ότι πρέπει να γίνεις ένα μαζί του για να νοιώσει ότι τον σέβεσαι, καταλαβαίνεις λοιπόν πως μέσα από μια παιδεία έχτιζα όλα αυτά τα χρόνια σιγά σιγά τον δρόμο για να καταφέρω να φτάσω εδώ που έφτασα.
Έχω κάνει 7 χρόνια Βυζαντινή μουσική και μπουζούκι, γράφω μουσική που πολύς κόσμος δεν το ξέρει, όπως επίσης έχω πάρει και χρυσό δίσκο με τραγούδι που έχω δώσει στον μεγάλο μας Τόλη Βοσκόπουλο. Έχω λοιπόν μια μουσική παιδεία κάποιων ετών, που την χτίζω!!
 Η δισκογραφία πως ακριβώς μπήκε στη ζωή σου;
 Ξεκίνησα δισκογραφικά κάνοντας κάποια CD τα οποία αγάπησε ο κόσμος αλλά χωρίς να γίνουν πολύ γνωστά τα τραγούδια μου. Το δούλεψα και το πάλεψα φτάνοντας έτσι στα τελευταία μου τραγούδια που έπαιξαν πολύ στα ραδιόφωνα και αγαπήθηκαν πολύ. Το «Ναι το έχω» έκανε πανελλαδική επιτυχία  και μαζί με το «Φύγε ξεκόλλα» έγινε η μεγάλη έκπληξη!!
  5
Ετοιμάζεις κ άλλο τραγούδι;
 Έχω ετοιμάσει ένα τσιφτετέλι το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και πιστεύω πως θα αγαπηθεί εξίσου το ίδιο με τα τελευταία δύο. Έχω κατεβάσει το μέσο όρο ηλικίας, γιατί βλέποντας από τις εμφανίσεις μου τα τελευταία χρόνια στα club τι ζητάει η νεολαία κατάλαβα το νόημα. Πρέπει να καταφέρεις να αγγίξεις τη νεολαία. Αν το καταφέρεις, έχεις κερδίσει το παιχνίδι
  
Πιστεύεις πως υπάρχουν αξίες στο χώρο σου;
 Την αξία την έχει ο κάθε άνθρωπος από μόνος του, προσπαθεί να την αναδείξει με τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν κάνει τίποτα, ποτέ και νομίζουν πως κάποιοι είναι. Η μεγαλύτερη αξία του ανθρώπου είναι να σέβεται τον ίδιο του τον εαυτό.
Εσύ ποιες αξίες κράτησες για να προχωρήσεις σε αυτή τη δουλειά;
 Εγώ κράτησα την απλότητα μου και την διατηρώ και σέβομαι τον κόσμο που βγάζει χρήματα από το υστέρημα του, και έρχεται να με ακούσει. Σέβομαι τον εαυτό μου και τους ανθρώπου που βρίσκονται γύρω μου, στο κάτω κάτω η επιτυχία αν θέλει να σε βρει θα σε βρει, και αν δεν σε σηκώνει ο χώρος αποχωρείς!
  3
Εσύ για τον εαυτό σου το έχεις σκεφτεί ποτέ, αυτό που μόλις προείπες;
 Εγώ Άννα μου αυτό που θα σου πω, και τονίζω ότι το λέω για πρώτη φορά είχα βάλει δυο χρόνια ακόμα περιθώριο για το αν θα συνεχίσω η θα αποχωρούσα  από αυτό τον χώρο.  Είχα δώσει περιθώριο στον εαυτό μου πως εάν στα 10 χρόνια καριέρας δεν έκανα επιτυχία θα έφευγα. Αυτό μέχρι σήμερα το γνώριζαν μόνο οι φίλοι μου.
Στάθηκα  τυχερός βέβαια με το τραγούδι μου που έγινε επιτυχία, αλλά θέλω να σου πω πως χρειάζεται μεγάλη υπομονή και επιμονή και πίστεψε με εγώ αυτά τα δυο τα έχω.
Έχεις σκεφτεί ποτέ να προκαλέσεις για να συζητηθεί λίγο παραπάνω το όνομα σου σας καλλιτέχνης;
 Έχω δεχθεί πρόταση να κάνω κάτι «κίτρινο» και πίστεψε με αν το έκανα θα είχα γίνει πολλά χρόνια πριν γνωστός, αλλά δεν με ενδιέφερε ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο.  Αν είναι να κάνεις κάτι καλλιτεχνικά για να σε αγαπήσει ο κόσμος τότε να το κάνεις. Οτιδήποτε άλλο δεν με αφορά και δεν με ενδιαφέρει. Έχουμε πάθει μια μανία τα τελευταία χρόνια να θέλουμε να γίνουμε «ΚΑΤΙ» γι αυτά τα 15 λεπτά δημοσιότητας να πουληθούμε! Δεν πουλήθηκα και δεν θα πουληθώ ποτέ και το ίδιο θα πρότεινα στα νέα παιδιά του χώρου που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μουσικής
Έχεις μια οικογενειακή επιχείρηση και ασχολείσαι με αυτήν. Γιατί δεν τα έχεις παρατήσει;
 Δεν θα παρατήσω ποτέ την οικογενειακή μου επιχείρηση που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και είναι μια υγιείς εταιρεία. Παρόλα τα προβλήματα της αγοράς, εμείς στεκόμαστε σαν επιχείρηση αξιοπρεπώς.  Άλλοι έχουν τον επιχειρηματία να τους στηρίζει, εγώ έχω την οικογένεια μου να με όλα αυτά τα χρόνια. Μου αρέσει η δουλειά και δεν σου κρύβω πως γεμίζω τις ώρες μου, γιατί έχω τόσα πολλά πράγματα να κάνω.
Θέλω την άποψη σου για Παντελίδη και Πάολα που είναι αυτή την στιγμή τα πρώτα ονόματα. Στο πρώτο της πρόγραμμα τραγουδάει το τραγούδι σου. Πως αισθάνεσαι για αυτό;
 Είναι μεγάλη μου τιμή, που έχει το τραγούδι μου στο πρώτο της πρόγραμμα. Πραγματικά πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος για αυτό. Την ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου! Όσο για τον Παντελίδη είναι πολύ τυχερός που τον στηρίζει ο κόσμος και τον αγαπάει.
 Έρωτας και οικογένεια;
 Ερωτευμένος είμαι με την δουλειά μου. Έχω μια εκπληκτική οικογένεια και είμαι πολύ ευτυχισμένος καμαρώνοντας τον γιο μου να μεγαλώνει!!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!