Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Δεν με αφήνει η μητέρα μου να παντρευτώ, είμαι μικρός ακόμα»


Η Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου είχαν προχωρήσει σε δηλώσεις σε κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο Αλεξάνδρου σε ερώτηση αν θα αποκαταστήσει την Ιωάννα ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας έκανε πλάκα.

Τις δηλώσεις τους έπαιξαν σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και φυσικά τα σχόλια ήταν πολλά.

Η Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψε ότι έχει γίνει πρόταση γάμου φέρνοντας σε αμηχανία τον Δημήτρη  Αλεξάνδρου που προσπάθησε να αλλάξει το θέμα κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει…

«Η μόνη πρόταση επίσημη που θα γίνει είναι σε σένα! Ας γυρίσουμε στο σημαντικό θέμα της ημέρας, η Ελένη Μενεγάκη πού θα πάει;» της είπε θέλοντας εμφανώς να μην υπάρξει έκταση στο θέμα.

Και συνέχισε με χιούμορ: «Δεν με αφήνει η μητέρα μου να παντρευτώ, είμαι μικρός ακόμα».

«Ο Σεπτέμβρης είναι καλός μήνας» του απάντησε η ετοιμόλογη  Άννα Ζηρδέλη. «Ναι, αλλά είναι δίσεκτο» της απάντησε.

«Εμάς μας ενδιαφέρει ένα, να καλεστούμε, να φέρουμε τα δώρα μας» του είπε η Κατερίνα Ζαρίφη ενώ όλοι έσκασαν στα γέλια.

Βέβαια, να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο μονάκριβος γιος τους ενώ είναι πολύ ευτυχισμένο.

Τι είχε αναφέρει τον περασμένο Δεκέμβριο η Ιωάννα Τούνη για τον γάμο

Στα εγκαίνια του καταστήματός της στο Περιστέρι η Ιωάννα Τούνη είχε προβεί σε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών λέγοντας: «Ο γιος μου είναι ένα υπέροχο βασανάκι, μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή. Έμεινα έγκυος όταν έχασα τη μαμά μου και αυτό ήταν το δώρο της. Το μυστικό του χαρούμενου γάμου είναι να μην συζητάς τα επαγγελματικά. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη, έχω μείνει με το δαχτυλίδι και τη λαχτάρα! Δεν λέμε κάτι για γάμο, έχει πάει πίσω αυτό το θέμα».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!