Δήμητρα Βαμβακούση: Απάντησε για τα 14 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο


Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Δήμητρα Βαμβακούση. Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του Survivor, αναφέρθηκε στην πρώτη αντίδραση που είχαν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο όταν έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς, αλλά και στην ηλικιακή τους διαφορά.

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση όταν του είπες «είμαι έγκυος»;

Δεν το πιστεύαμε και οι δύο. Ήταν κάτι που μας έτυχε. Αρχικά προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω κι εγώ, να δω τι θα κάνω. Σίγουρα βλέπαμε σοβαρά ο ένας τον άλλο, αλλά δεν είχαμε προλάβει να γνωριστούμε καλά. Υπήρχε παράλληλα η ασθένεια της μαμάς του, αλλά και στο δικό μου περιβάλλον υπήρχαν κάποια θέματα, επειδή μόλις είχα γυρίσει από το εξωτερικό και δεν είχα εγκατασταθεί πλήρως. Ήταν πολύ ξαφνικό. Η οικογένεια για μένα είναι πάρα πολύ σοβαρή επιλογή, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις. Παίρνεις όρκο μπροστά στον Θεό και στους ανθρώπους.

Αυτά τα 14 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο αισθάνεσαι ότι μπορεί να σας χωρίζουν σε κάποια σημεία ή τελικά σας ενώνουν;

Ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό. Μας ενώνουν παραπάνω χρόνια από ό,τι η ηλικία μας. Έτσι αισθάνομαι με τον Γιώργο.

Θα δεχόσουν να συνυπάρχεις με τον Γιώργο μπροστά στην κάμερα σε κάποια σειρά ή και να συμπαρουσιάζετε μια τηλεοπτική εκπομπή;

Τα παραπάνω δεν είναι το αντικείμενό μου και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το ότι στέκομαι δίπλα στον Γιώργο ως γυναίκα του. Εγώ συνεχίζω το μεταπτυχιακό μου στο κομμάτι της ιδιότητάς μου ως εκπαιδευτικού.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!