Δήμητρα Παπαδήμα – Γιάννης Μποσταντζόγλου: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν ποτέ – «Είναι ανεύθυνος οικονομικά»


Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκαν καλεσμένοι η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, το βράδυ της Πέμπτης.

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες μίλησαν για την κοινή τους πορεία, αλλά και για το μικρό διάστημα που έζησαν χωριστά, με την γοητευτική ηθοποιό να αποκαλύπτει τους λόγους αυτού του χωρισμού.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου εξομολογήθηκε αρχικά πως «είμαστε μαζί 32 χρόνια, με κρίσεις, έχουμε μια κόρη και εγώ έχω και έναν γιο από τον πρώτο μου γάμο. Δεν παντρευτήκαμε ποτέ γιατί μου ζήτησε να την παντρευτώ αλλά δεν θέλω πια! Το δοκιμάσαμε, ναι, της ζητάω και γω κατά καιρούς αλλά δεν θέλει. Της είχα κάνει πρόταση γάμου αλλά της παίρνει… 40 χρόνια η σκέψη! Περνάμε όμως μια χαρά έτσι».

«Είναι ανεύθυνος οικονομικά»

«Νομίζω ότι όλοι είμαστε αντισυμβατικοί! κατά βάθος, όλοι οι άνθρωποι. Αλλά οι συνθήκες μας αναγκάζουν και συμβιβαζόμαστε» υπογράμμισε, τότε, η Δήμητρα Παπαδήμα για να ρωτήσει ο οικοδεσπότης της εκπομπής για το διάστημα που οι δυο ηθοποιοί έζησαν χωριστά. «Τρία χρόνια. Δεν μας χώρισαν καταστάσεις που θα έπρεπε να μας κρατήσουν μακριά για πάντα. Δηλαδή ένα τρίτο πρόσωπο ή ξέρω γω τι άλλο. Μας χώρισαν οι προσωπικότητες και κάποια προβλήματα που είχαμε τότε οικονομικής φύσης».

«Γιατί ο Γιάννης είναι λιγάκι ανεύθυνος σε αυτά, είναι μωρό. Είναι καλλιτέχνης» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Δήμητρα Παπαδήμα.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!