Δήμητρα Ματσούκα – Τζώνη Καλημέρης: Είναι όντως ζευγάρι;

Μάθε εδώ όλη την αλήθεια.


Η Δήμητρα Ματσούκα φαίνεται πως απασχόλησε για άλλη μία φορά τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική της ζωή, καθώς το τελευταίο διάστημα πολλοί έχουν γράψει για τη σχέση της με τον σύμβουλο του ΑΝΤ1,Τζώνη Καλημέρη.

Η ηθοποιός, που πρόσφατα είχε φροντίσει να διαψεύσει τη φημολογούμενη σχέση της με τον Φάνη Κιρκινέζο πήρε θέση για τις φήμες και όσα γράφονται για την ίδια και τον ισχυρό άντρα του καναλιού του Αμαρουσίου.

kalimeris people 118

«Βαρέθηκα να απαντάω σε όλα αυτά τα μυθεύματα. Με πήρε ο Τζώνης με τον οποίο έχω φιλική σχέση, και συναντηθήκαμε για μια πιθανή συνεργασία. Με ενημέρωσε για το νέο δημοσίευμα γελώντας. Δεν έχει νόημα να βγαίνω κάθε τόσο και αν διαψεύδω όλα όσα γράφονται για την προσωπική μου ζωή, μιας και κατά τακτά χρονικά διαστήματα μου χρεώνουν συντρόφους! Είμαι μόνη μου παρά τις φήμες, αλλά ειλικρινά δεν με εκφράζει να βγαίνω και να απαντάω σε όλα αυτά! Ούτε με εκφράζει, ούτε βγάζει κάπου! Δεν θα παίξω αυτό το… παιχνίδι, δεν θα τους κάνω τη χάρη», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Real Life διαψεύδοντας για άλλη μία φορά τα σενάρια.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!