Διαβάστε το πρώτοι! Το Famecook είναι εδώ, είναι ελληνικό και έτοιμο να κατακτήσει τον παγκόσμιο ιστό!

Την εμφάνισή του έκανε ένα νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ασχολείται με την μαγειρική, με τους δημιουργούς του να είναι Έλληνες και έτοιμοι να κατακτήσουν τον παγκόσμιο ιστό!


Μας έκανε εντύπωση, μας γέμισε χαρά και σας παρουσιάζουμε μαζί με την ομάδα το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης το οποίο είναι ελληνικό και υπόσχεται πολλές, νόστιμες και διαφορετικές στιγμές!

Μια προσπάθεια που κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια σήμερα πήρε σάρκα και οστά και βγήκε στον αέρα πριν λίγες ώρες! Το Bizznews.gr  σας παρουσιάζει το Famecook.com.

Σας καλωσορίζουμε στο Famecook.com το μεγαλύτερο site κοινωνικής δικτύωσης για όσους αγαπούν την μαγειρική και το φαγητό!

Στο Famecook μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας συνταγές, να ακολουθήσετε τους αγαπημένους σας σεφ ,να κάνετε νέους φίλους και να μοιραστείτε μαζί τους τις συνταγές σας!

Είτε ασχολείστε με την μαγειρική ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά, γίνετε μέλος της μεγαλύτερης διαδικτυακής κοινότητας που μοιράζεται ένα μεγάλο πάθος. Το πάθος για την μαγειρική.

Ποτέ η εύρεση συνταγών δεν ήταν πιο διασκεδαστική! Αναζητήστε συνταγές με βάση το φαγητό, επιλέξτε με βάση το υλικό ή απλά βρείτε αυτό που τραβάει η όρεξη σας στις συνταγές των φίλων σας!

Ανεβάστε posts, φωτογραφίες, videos ή δημιουργήστε μια Fame Page για τον αγαπημένο σας σεφ, το αγαπημένο σας εστιατόριο ή οτιδήποτε άλλο σας εκφράζει. To Famecook σας  δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να απογειώσετε  την κουζίνα σας και  να αποκτήσει τους θαυμαστές που της αξίζουν!  

Η μαγειρική είναι πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζεστε!

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Famecook! 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!