Διαβάστε πρώτοι/ Τον Γιώργο Γιαννιά “κλείδωσε” για το Romeo Πάτρας ο Παναγιώτης Βασιλειάδης

Αποτελεί μια είδηση που ακόμη δεν έχει προλάβει να … “σκάσει” για τα καλά !


Το χθεσινό ρεπορτάζ του patra gossip-news.gr σας έδωσε μια πρώτη γεύση για τις σκέψεις του Παναγιώτη Βασιλειάδη , όσον αφορά τις φετινές εξελίξεις στο νυχτερινό κέντρο του Romeo .

Σας είχαμε μιλήσει για τραγουδιστή “φίρμα” που ήδη είχε “κλειδώσει” , με τις περισσότερους από εσάς να μας ρωτάνε συνεχώς για ποιος μπορεί να είναι αυτός . Η απορία σας θα λυθεί αμέσως τώρα , μιας και το όνομα του Γιώργου Γιαννιά έρχεται να μας εκπλήξει ευχάριστα . Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής με τις δεκάδες ραδιοφωνικές επιτυχίες , έδωσε τα χέρια με την διεύθυνση του Πατρινού κέντρου διασκέδασης !

Το όλο “deal” έκλεισε λίγες ώρες νωρίτερα , μιας και η σχέση του Παναγιώτη Βασιλειάδη με τον Γιώργο Γιαννιά είναι κάτι παραπάνω από άριστη , λόγο και της φετινής καλοκαιρινής συνεργασίας που είχαν οι δύο τους στο αντίστοιχο ROMEO της Αθήνας ! Στο άκουσμα της παραπάνω είδησης δεκάδες ήταν εκείνοι που ρωτούν σχετικά με το εάν θα βρεθεί στην πόλη μας για ολόκληρη την φετινή χειμερινή σεζόν , ή μονάχα για την επίσημη πρεμιέρα της ερχόμενης βδομάδας . Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τον απολαύσουμε για το ερχόμενο Παρασκευοσάββατο , 19 και 20 Σεπτεμβρίου !

Για την συνέχεια κανείς ακόμη δεν γνωρίζει . Πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού σας κρατήστε και το όνομα του Διονύση Μακρή . Για να γράφουμε αυτό το όνομα πρώτοι στα διαδικτυακά μέσα και τα social media , σίγουρα όλο και κάτι παραπάνω θα γνωρίζει το blog του patra gossip-news.gr !



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!