Διαδρομή Προσφοράς – Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να προσφέρεις

Αξίζει να αφιερώσεις λίγα λεπτά απο το χρόνο σου.


Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ως Μέγας Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2011-2016, κρατάει και φέτος ζωντανό τον θεσμό αθλητισμού και πολιτισμού της χώρας μας! Στηρίζοντας τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, στηρίζουμε ένα κομμάτι της ιστορίας μας και δίνουμε την ευκαιρία σε χιλιάδες Έλληνες και ξένους δρομείς να αισθανθούν τη χαρά, την περηφάνια και τη συγκίνηση της συμμετοχής στον πιο αυθεντικό και ιστορικό Μαραθώνιο του κόσμου!

Φέτος, η χορηγία της ΟΠΑΠ αποκτά μια αξία κοινωνική, πέραν της πολιτισμικής και της αθλητικής, καθώς συνδέεται με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, μέσα από το οποίο δημιουργεί μια «Διαδρομή Προσφοράς», για τα παιδιά.

Η ΟΠΑΠ ανακαινίζει τα δύο μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία «Αγία Σοφία» και το «Παν.& Αγλαΐας Κυριακού», και δίνει τη δυνατότητα σε όλους εμάς να συμμετάσχουμε στο μεγάλο αυτό έργο… τρέχοντας ή απλά περπατώντας, γιατί στον 32ο Μαραθώνιο κάθε βήμα μετράει!

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κατεβάσεις την ειδική εφαρμογή «Διαδρομή Προσφοράς» για κινητά (android και iOS), να φορέσεις τα αθλητικά σου και…. να αρχίσεις να κινείσαι. Η εφαρμογή καταγράφει αυτόματα τα βήματα κάθε χρήστη, τα οποία στη συνέχεια μετατρέπονται από την ΟΠΑΠ σε οικονομική συνεισφορά για την ανακαίνιση των δύο αυτών παιδιατρικών νοσοκομείων. Ακόμη και κάθε κατέβασμα της εφαρμογής μετράει, καθώς η ΟΠΑΠ και μόνο για το download δωρίζει 1€ για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Όπως ανέφερε και ο κ. Petr Matejovsky, Chief Marketing Officer της ΟΠΑΠ ΑΕ. στην Συνέντευξη Τύπου του ΣΕΓΑΣ για τον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας: «Για τα παιδιά αξίζει να κάνουμε την πιο σπουδαία διαδρομή!»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!