Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Υποσχέσεις αγάπης στην Αιώνια Πόλη


Το μονόπετρο που λαμπύριζε στο χέρι της Δέσποινας Βανδή, σε στιγμιότυπα από το ταξίδι της στη Ρώμη με τον Βασίλη Μπισμπίκη, προκάλεσε πολλά ερωτήματα για το αν ο γνωστός ηθοποιός μαζί με το δώρο έκανε και πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γιόρτασαν τη ζωή και τον έρωτα στην Ιταλία. Η πρόσφατη περιπέτεια του ηθοποιού και σκηνοθέτη έκανε τη σχέση τους ακόμα πιο δυνατή, με τη Δέσποινα να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. «Κάτω από την πανσέληνό μου, εδώ μωρό μου να έρθεις να σε δω και να σε έχω στο πλευρό μου, στον λαιμό μου πάντα φυλακτό». Αυτούς τους στίχους της νέας της επιτυχίας με τίτλο «Πανσέληνος», που κυκλοφόρησε με τον Μουέντε Φουέρτε στις 22 Μαρτίου από την Panik Records, αφιέρωσε η Δ. Βανδή στον αγαπημένο της στο ταξίδι στη Ρώμη.

Φήμες για πρόταση γάμου

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, η Δέσποινα και ο Βασίλης μπορεί να έχασαν την παρέλαση ανήμερα της 25ης Μαρτίου, αλλά, περπατώντας στην Πιάτσα ντι Σπάνια, απόλαυσαν την πανσέληνο αγκαλιά. Το χαμόγελο δεν έσβησε από τα χείλη τους, ενώ το μονόπετρο στο αριστερό χέρι της Δέσποινας, που έλαμπε στο νυχτερινό σκηνικό της πλατείας, προκάλεσε πολλά ερωτήματα για το αν ο γνωστός ηθοποιός μαζί με το δώρο έκανε και πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Αν και στο παρελθόν η Δ. Βανδή είχε δηλώσει ότι «την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δύο άνθρωποι μαζί», άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν στη Realnews: «Το ζευγάρι έχει περάσει πλέον από 40 κύματα. Αν και η Δέσποινα και ο Βασίλης δεν είναι υπέρμαχοι του γάμου, τίποτα δεν αποκλείεται». Μπορεί η Κρήτη να αποτελεί τον προορισμό της καρδιάς τους, όμως η Ρώμη είναι ο πρώτος εκτός Ελλάδας που επισκέπτεται το ζευγάρι με την πρώτη ευκαιρία. Εκεί, οι δυο τους είχαν πραγματοποιήσει το πρώτο τους ταξίδι τον Νοέμβριο του 2021 ως ζευγάρι, όπου είχαν την ευκαιρία να χαρούν τον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα φλας των φωτογράφων. Αυτή την ελευθερία που νιώθουν στην Αιώνια Πόλη δεν τη νιώθουν πουθενά αλλού και αυτό το συναίσθημα είναι που τους οδηγεί να την επισκέπτονται όποτε μπορούν.

Οι δύο καλλιτέχνες αφιέρωσαν χρόνο στη σχέση τους και επέστρεψαν ανανεωμένοι στις απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης, που έχει καταφέρει να συγκλονίσει και να προβληματίσει το κοινό με τις θεατρικές και κινηματογραφικές του επιλογές, προετοιμάζεται για τον ρόλο του στη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη που θα έχει τον τίτλο «Σπασμένη φλέβα».

Ως ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων έχει οριστεί η 1η Απριλίου. Ο Β. Μπισμπίκης θα κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ ο Γιάννης Νιάρρος θα υποδύεται τον γιο του και η Ιωάννα Κολλιοπούλου θα παίζει την έγκυο νύφη του, σε μια δραματική και σκοτεινή ταινία. Η Δ. Βανδή, εκτός από τις εμφανίσεις της με τον Γιώργο Σαμπάνη, αλλά και την τηλεοπτική της συμμετοχή στην κριτική επιτροπή στο «J2US», ετοιμάζεται και για τις εμφανίσεις της εκτός Ελλάδας μέσα στην άνοιξη. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια θα ανέβει στη σκηνή με τον Αντώνη Ρέμο πέντε χρόνια μετά την τελευταία συνεργασία τους. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για δύο συναυλίες στη Γερμανία, με τους ομογενείς να έχουν ήδη κάνει ανάρπαστα τα εισιτήρια. Η Δ. Βανδή και ο Αντ. Ρέμος θα εμφανιστούν στις 10 Μαΐου στο «Mitsubishi Electric Halle» στο Ντίσελντορφ και στις 11 Μαΐου στο «Porsche Arena» στη Στουτγκάρδη.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!