Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Βίντεο από τις διακοπές τους στην Μύκονο – Η ηλιοθεραπεία της τραγουδίστριας σε σκάφος


Στην Μύκονο βρέθηκαν για τις διακοπές του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Το ζευγάρι ξεκουράστηκε και πέρασε στιγμές ξεγνοιασιάς στο «νησί των ανέμων», όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τώρα, το Mykonos Live TV δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται το ερωτευμένο ζευγάρι σε χαλαρές στιγμές πάνω σε ένα σκάφος. Στο βίντεο βλέπουμε την Δέσποινα Βανδή να φοράει ένα ασπρόμαυρο σετ μαγιό, με το οποίο αποκαλύπτονται οι άψογες αναλογίες της, και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης από την άλλη επέλεξε να μην βάλει το μαγιό του και φόρεσε μία κοντομάνικη μπλούζα και ένα παντελόνι.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Δέσποινα Βανδή είχε κάνει ένα post στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο μοιράστηκε με τους ακολούθους της μερικά στιγμιότυπα από το Πάσχα τους. Στη λεζάντα της ανάρτησης η τραγουδίστρια είχε γράψει: «Χρόνια πολλά με υγεία αγάπη και αρμονία αγαπημένοι μου!».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!