Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι «Αδιέξοδο» και η αφιέρωση στον Βασίλη Καρρά – Δείτε βίντεο


«Έφυγε ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας μοναδικός καλλιτέχνης» είπε η Δέσποινα Βανδή το βράδυ, από την πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται. Φανερά συγκινημένη εξήγησε ότι δεν μπορεί να πει πολλά για τον Βασίλη Καρρά, κάνοντας μια παύση.

«Δύο τραγούδια μου έδωσε και ξεκίνησε όλη μου η μουσική διαδρομή χάρη σε αυτόν. Ήταν ένας υπέροχος, δοτικός άνθρωπος ο Βασίλης Καρράς» σχολίασε και ερμήνευσε στη συνέχεια το “Αδιέξοδο”.

Δείτε το βίντεο:

@vandinsta Ανεσως μετα, ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ το Αδιέξοδο…🕊️ #vasiliskarras #despinavandi #votanikos #deva #vandi #greece #death #rip ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Fanpage

Το “αντίο” της Δέσποινας Βανδή με την τρυφερή ανάρτηση

Με μια τρυφερή της φωτογραφία στην αγκαλιά του Βασίλη Καρρά, η Δέσποινα Βανδή αποχαιρέτησε νωρίτερα τον λαϊκό ερμηνευτή, ο οποίος πέθανε την παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών.

«Βασίλη… “Γέλα μου”», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια για τη μεγάλη της επιτυχία που της έγραψε ο Βασίλης Καρράς και κυκλοφόρησε το 1994 στο ξεκίνημα της καριέρας της.

«Με πόση χαρά ξεκίνησε η σημερινή μέρα και με πόση λύπη γέμισε…Δεν μπορώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου…Δίπλα του ξεκίνησα το ταξίδι μου στη μουσική. Δίπλα του την περίοδο που άρχισε να αγαπιέται από όλη την Ελλάδα εγώ να μαθαίνω τη σκηνή τη νύχτα και το περιτύλιγμα της και παράλληλα να διαβάζω στα καμαρίνια προσπαθώντας να πάρω το πτυχίο. Με ξεγέλασε με έναν τρόπο. Με έκανε να πιστεύω πως ο κόσμος της μουσικής είναι γεμάτος με Βασίληδες! Με τα χρόνια κατάλαβα τη μοναδικότητα του και δεν αναφέρομαι στην ντοπροσύνη της φωνής του ούτε και στα τραγούδια του. Ο Βασίλης αυτός ο άντρας με αυτό το εκτόπισμα που είχε που λατρευόταν σαν ροκ σταρ αυτός που ξεκινούσε με το «καλησπέρα και καλή βραδιά» και τον αποθέωναν όλοι, είχε μια σχεδόν παιδική αθωότητα που τη διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια…Γενναιόδωρος, με μια αφοπλιστική απλότητα, αληθινός και με πολλή αγάπη για όλους, τον ένοιαζε μόνο η σκηνή κι ο,τι γινόταν πάνω σε αυτήν. Σπάνιας κοπής άνθρωπος… Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ για όσα μου έμαθε συνειδητά και ασυνείδητα… Βασίλη… «Γέλα μου»…1994…», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Το ντουέτο Καρρά – Βανδή στο J2US το 2020διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!