Δέσποινα Βανδή: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» στον Βασίλη Καρρά – «Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ»


Με μια τρυφερή της φωτογραφία στην αγκαλιά του Βασίλη Καρρά, η Δέσποινα Βανδή αποχαιρετά τον λαϊκό ερμηνευτή, ο οποίος πέθανε την παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών.

«Βασίλη… “Γέλα μου”», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια για τη μεγάλη της επιτυχία που της έγραψε ο Βασίλης Καρράς και κυκλοφόρησε το 1994 στο ξεκίνημα της καριέρας της.

«Με πόση χαρά ξεκίνησε η σημερινή μέρα και με πόση λύπη γέμισε…Δεν μπορώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου…Δίπλα του ξεκίνησα το ταξίδι μου στη μουσική. Δίπλα του την περίοδο που άρχισε να αγαπιέται από όλη την Ελλάδα εγώ να μαθαίνω τη σκηνή τη νύχτα και το περιτύλιγμα της και παράλληλα να διαβάζω στα καμαρίνια προσπαθώντας να πάρω το πτυχίο. Με ξεγέλασε με έναν τρόπο. Με έκανε να πιστεύω πως ο κόσμος της μουσικής είναι γεμάτος με Βασίληδες! Με τα χρόνια κατάλαβα τη μοναδικότητα του και δεν αναφέρομαι στην ντοπροσύνη της φωνής του ούτε και στα τραγούδια του. Ο Βασίλης αυτός ο άντρας με αυτό το εκτόπισμα που είχε που λατρευόταν σαν ροκ σταρ αυτός που ξεκινούσε με το «καλησπέρα και καλή βραδιά» και τον αποθέωναν όλοι, είχε μια σχεδόν παιδική αθωότητα που τη διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια…Γενναιόδωρος, με μια αφοπλιστική απλότητα, αληθινός και με πολλή αγάπη για όλους, τον ένοιαζε μόνο η σκηνή κι ο,τι γινόταν πάνω σε αυτήν. Σπάνιας κοπής άνθρωπος… Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ για όσα μου έμαθε συνειδητά και ασυνείδητα… Βασίλη… «Γέλα μου»…1994…», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Το ντουέτο Καρρά – Βανδή στο J2US το 2020διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!