Δέσποινα Βανδή: Η εξομολόγηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη – «Έφερε τη χαρά που έλειπε από τη ζωή μου»


Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε συνέντευξη το πρωί της Κυριακής η τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή η οποία, μίλησε για τα 30 χρόνια καριέρας της, τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη και τα παιδιά της.

«Ο άνθρωπός μου με αγαπάει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι εδώ, νιώθει, εκφράζεται και για μένα αυτό είναι πολύ όμορφο. Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και μου την έφερε ο Βασίλης, μαζί με φως και μια σύνδεση που δεν είχα ξανανιώσει με άνθρωπο. Μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να ονειρευτούμε. Έχουμε μια παιδικότητα και μαζί είμαστε ευτυχισμένοι. Η Κρήτη, χωρίς να το ξέρω, είναι αγαπημένος τόπος και του Βασίλη. Και οι δύο έχουμε βαπτίσει τα παιδιά μας στο νησί. Σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωή μας το ονειρευόμαστε στην Κρήτη», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζω αν την σχέση μας την έχουν κανιβαλίσει, δεν παρακολουθώ εκπομπές στον βαθμό που νομίζετε. Όταν διαβάσεις κάτι ή δεις, μπορεί να σε επηρεάσει. Επιλέγω να μην ακούω όσα λέγονται για εμάς για να μην επηρεάζομαι. Εγώ το περίμενα ότι θα μας σχολιάσουν και τον προετοίμαζα. Τον ρωτούσα αν είναι σίγουρος ότι θα αντέξει. Είναι άνθρωπος συνειδητοποιημένος με μια υπέροχη φιλοσοφία ζωής. Δεν τον αγγίζουν όσα λέγονται. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να με σκηνοθετήσει. Μπορεί και να συμβεί στο μέλλον».

Δείτε τη συνέντευξη:

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!