Δέσποινα Βανδή: Η απάντηση για έναν ενδεχόμενο γάμο με τον Βασίλη Μπισμπίκη


Press Day ήταν η χθεσινή για την Δέσποινα Βανδή για τις συναυλίες της με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών καριέρας στο τραγούδι. Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε τις συνεντεύξεις ημέρα και την… βρήκε το βράδυ μιλώντας σχεδόν σε όλα τα κανάλια.

«Κρατάω τις καλές στιγμές στα 30 χρόνια της διαδρομής μου, πέρασα και δύσκολα. Όσα πέρασα με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα» είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Υπήρξαν στιγμές που “χάθηκα” και αναρωτιόμουν τι κάνω τώρα. Υπήρξαν γιατί ασυνείδητα τότε, αλλά τώρα το καταλαβαίνω, έδωσα μεγάλη βάση στο μεγάλωμα των παιδιών μου και να είμαι παρούσα σε όλες τις στιγμές. Με απασχολούσε και η δουλειά μου, αλλά όταν δεν είχα δουλειά ήμουν 24 ώρες το 24ώρο εκεί» πρόσθεσε.

«Είμαι περήφανη για τα παιδιά μου» σχολίασε. «Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που περνάει, θέλω να είμαι γερή και υγιής. Δεν υπάρχει πισογύρισμα, κάθε χρόνο που σβήνω τα κεράκια στην τούρτα λέω σε ευχαριστώ θεέ μου» σημείωσε.

«Πάντα σχολιαζόμουν, είναι κάτι που με συνοδεύει χρόνια» απάντησε στην ερώτηση για την κριτική για τις “καυτές” εμφανίσεις της στην πίστα. «Με εκφράζει, κάνει εμένα χαρούμενη και γνωρίζω καλά ότι δεν μπορώ να είμαι αρεστή σε όλους. Ο καθένας έχει τη γνώμη του» συμπλήρωσε.

«Ο γάμος δεν με απασχολεί στο τώρα μου. Τι θα γίνει μετά κανείς δεν ξέρει. Έχω μάθει να με απασχολούν πράγματα που έχουν μια ειδική αξία» ανέφερε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!