Δέσποινα Βανδή: Αμακιγιάριστη στο νέο της TikTok βίντεο – «Κάπως έτσι θα πιω καφέ»


Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε ένα νέο βίντεο στο TikTok. Σε αυτό την βλέπουμε να φοράει ένα σετ φόρμας σε γαλάζιο χρώμα και να είναι αμακιγιάριστη, ενώ ετοιμάζεται να πιει τον πρωινό της καφέ.

Η τραγουδίστρια έχει στερεώσει το κινητό της σε ένα σημείο στην κουζίνα του σπιτιού της και αρχικά δίνει κάποιες λιχουδιές στον σκύλο της. «Κάπως έτσι θα πιω καφέ», ακούγεται να λέει.

Στη συνέχεια πίνει τον καφέ της, κλείνοντας παράλληλα το μάτι στους διαδικτυακούς της φίλους. 

@desp1navandiofficial Καλημεραααααααα!!!! #haveagoodday #dog #doglifestyle #doglife #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Υπενθυμίζεται ότι χθες (10/4) μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο Νίκος Γεωργιάδης έδωσε κάποιες πληροφορίες για τον πολυαναμενόμενο γάμο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο γάμος δεν θα γίνει μέσα στο 2024, ενώ όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί τη νέα χρονιά. Στην τελετή θα είναι λίγοι καλεσμένοι, όμως θα ακολουθήσει ένα πολύ μεγάλο γλέντι.

Επίσης, εκτός από τον Μανώλη Κονταρό, ένας ακόμα κουμπάρος, θα είναι ο Κώστας Καπετανίδης. Η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Καπετανίδης είναι ήδη κουμπάροι, καθώς ο γνωστός σκηνοθέτης είναι νονός της κόρης της Μελίνας.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!