Demy: Τι καλό θα έπαιρνε κανείς απο μια σελεμπριτοσχέση;

Η νεαρή τραγουδίστρια ξεσπά για την προσωπική της ζωή!


Ενοχλημένη μοιάζει να είναι η νεαρή τραγουδίστρια Demy από την ενασχόληση των Μίντια με την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη. Και το εξέφρασε με το πιο γλαφυρό τρόπο…

«Τι καλό θα έπαιρνε κανείς από μια ψεύτικη σελεμπριτοσχέση;», αναρωτιέται σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Big Fish” του Πρώτου Θέματος, ενώ προηγουμένως είχε πει: «Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για όλα αυτά τα γύρω από το τραγούδι, που είναι η αγάπη μου, ούτε είδα τον εαυτό μου ως celebrity. Όλοι ψάχνουμε έναν άνθρωπο να περνάμε καλά και να μοιραζόμαστε τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές».

Η Demy αναφέρθηκε και σε όλα αυτά που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για εκείνη στο διαδίκτυο: «Κάποιες φορές γινόμαστε πολύ σκληροί και ξεχνάμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ξεχνάμε όμως και το πως όταν γράφουμε κάτι στο Ίντερνετ κάποιος το διαβάζει, ότι εξακολουθούμε να έχουμε ευθύνη των γραπτών μας… Το πιο αστείο ίσως είναι κάτι προτάσεις γάμου που έχω δεχτεί!».

Γεγονός βεβαίως είναι ότι η Demy και ο Άκης Πετρετζίκης έχουν προσπαθήσει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ελάχιστες φορές έχουν μιλήσει ανοιχτά ο ένας για τον άλλο σε συνεντεύξεις τους.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!