Demy: Όσα δήλωσε στο περιοδικό “Εγώ Weekly”

Η Demy μίλησε για τον Άκη, τη Νομική και τη μεγάλη αγάπη της, το τραγούδι!


H όμορφη και ταλαντούχα Demy έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Εγώ Weekly” και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της αυτό το διάστημα. Δήλωσε πως είναι χαρούμενη με όλη αυτή την πορεία που έχει πάρει η ζωή της και το να γίνει τραγουδίστρια ήταν ένα όνειρο που είχε από μικρή.

Όσον αφορά τη Νομική όμως η ίδια απαντάει σε ερώτηση του δημοσιογράφου “Είναι δύσκολο μετά το τραγούδι να γίνω δικηγόρος. Σκέφτομαι ότι ίσως δε θα με αντιμετωπίσουν με τη σοβαρότητα που πρέπει ή που χρειάζεται γι αυτό το επάγγελμα”.

Σε άλλο σημείο αναφέρει πως η εξωτερική εμφάνιση ενός καλλιτέχνη είναι εκείνη που βοηθάει ώστε να ανοίξουν κάποιες πόρτες. “Δεν είμαι κουκλάρα, δεν νιώθω έτσι. Και στην εμφάνιση σε έναν καλλιτέχνη μπορεί να μετρούν και οι ατέλειές του, να αγαπηθούν ακόμα και οι ιδιαιτερότητές του. Παλεύω με το άγχος μου και είμαι κυκλοθυμική. Μερικές φορές, επίσης, καταπιέζω ίσως και παραπάνω μερικά πράγματα που νιώθω. Και στην εξωτερική μου εμφάνιση έχω ατέλειες”.

Η Demy όμως αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και δήλωσε πως δε νιώθει άνετα όταν βλέπει διάφορα δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη. “Δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε κάποιος ιδιαίτερος φόβος. Έχει να κάνει με την προσωπικότητά μου, δεν μου αρέσει γενικώς να μιλάω για τέτοια θέματα. Νιώθω ότι αποπροσανατολίζει τον κόσμο από τη δουλειά μου.” Όταν είδε φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Μήλο ενοχλήθηκε αρκετά!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!