Η Demy μιλά για τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη

Κάνοντας σχέδια για το μέλλον!


Η Demy πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη και τη δημοσιότητα, ενώ αποκάλυψε και το πώς διατηρείται σε φόρμα.

Τι είπε για τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη και τη δημοσιότητα; «Δεν προσπαθώ πλέον να κρύψω από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική μου ζωή. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Δεν βρισκόμαστε στο Χόλιγουντ που σε κυνηγούν οι παπαράτσι ακόμα και όταν πηγαίνεις στο περίπτερο! Aν κάποιος το θέλει πραγματικά, μπορεί να διαφυλάξει την ιδιωτικότητα του. Όχι βέβαια πηγαίνοντας στη Μύκονο».

Στην ερώτηση αν κάνουν σχέδια για το μέλλον ως ζευγάρι ή αν αφήνουν τα πράγματα να οδηγηθούν από μόνα τους, η Demy απάντησε: «Δεν έχουμε τη φιλοσοφία “ό,τι μας φέρει η ζωή”, σε αυτό μοιάζουμε αρκετά με τον Άκη. Ναι, κάνουμε σχέδια για το μέλλον, απλά δε μας αρέσει τα μοιραζόμαστε με τρίτους!».

Είναι ευτυχισμένη; «Ναι, είμαι ευτυχισμένη, αν και με το άγχος που έχω στη ζωή μου, ξεχνώ μερικές φορές να είμαι χαρούμενη. Αλλά καταφέρνω και βρίσκω την ψυχική μου ισορροπία» είπε χαρακτηριστικά η ίδια, ενώ για το αν είναι ερωτευμένη σχολίασε: «Α, ντρέπομαι να το πω αυτό. Μπορεί να κάνω και λάθος που δεν το μοιράζομαι, αλλά δεν είμαι έτοιμη ακόμη να το πω».

Όσο για το αν γυμνάζεται ή αν προσέχει τη διατροφή της, η Demy είπε: «Δεν είναι προτεραιότητά μου η γυμναστική, δεν είμαι συνεπής. Τώρα τελευταία κάνω pilates μια φορά την εβδομάδα. Όσο για την διατροφή, αγαπώ το φαγητό, δεν ακολουθώ κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα. Επειδή είναι πολύ καλός ο μεταβολισμός μου, έχω την πολυτέλεια να φάω ακόμα και σοκολάτα ή πίτσα αν το θελήσω».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!