Demy: Γιατί αποχώρησε απο το μιούζικαλ Priscilla;

Η 23χρονη τραγουδίστρια θα χρειαστεί να κατέβει από τη σκηνή πριν το τέλος των παραστάσεων.


Η Demy μέσα σε πολύ λίγο διάστημα κατάφερε όχι μόνο να γίνει γνωστή και να αγαπηθεί από πολύ κόσμο αλλά να συμμετάσχει σε διαφορετικές και ωραίες δουλειές στη μουσική αλλά και στο θέατρο. Φέτος θα είναι μία στην κριτική επιτροπή του καινούριου talent show για παιδιά, Music School μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, Ευρυδίκη και Βαγγέλη Γερμανό αλλά παίζει επίσης και στο μιούζικαλ Priscilla το οποίο ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Παλλάς.

Όσον αφορά το δεύτερο προέκυψε ένα έκτακτο νέο. Η 23χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε στους θαυμαστές της, μέσω facebook πως τελικά δε θα μπορέσει να είναι μέχρι το τέλος των προγραμματισμένων παραστάσεων λόγω των γυρισμάτων της εκπομπής που συμπίπτουν με τις μέρες και ώρες του Priscilla.

“Είμαι στη δυσάρεστη θεση να μοιραστώ μαζί σας οτι δεν θα ειμαι στις 6 τελευταίες παραστάσεις του Priscilla. Μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να ρυθμίσουμε τα γυρίσματα του Music school με τέτοιο τρόπο ώστε να προλαβαίνω να είμαι κ στο θέατρο. Μου λείπει ήδη κ θα μου λείψει η Priscilla μας. Ήταν από τα πιο όμορφα ταξίδια που έκανα στα τρία χρόνια της πορείας μου. Είμαι σίγουρη ότι οι 6 παραστάσεις που έρχονται θα είναι μαγικές και εύχομαι καλή επιτυχία σε ολο τον υπέροχο θίασο!” έγραψε στο προφίλ της.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!