Demy: Η εμφάνιση στο πρωινό του Μega

Χαμογελαστή και ευδιάθετη απάντησε σε όλα!


H ταλαντούχα τραγουδίστρια Demy εμφανίστηκε σήμερα στο πρωινό του Mega και μίλησε για τα επαγγελματικά της, το πως διαχειρίζεται η ίδια την εικόνα της ενώ δεν έλειψαν τα σχόλια και οι αναφορές στην προσωπική της ζωή.

Αρχικά, απάντησε για τα επαγγελματικά της και τη δημόσια εικόνα της «Αν ο κανόνας είναι ότι στην ποπ μουσική πρέπει να κάνεις κι άλλα, πιο προκλητικά πράγματα, θεωρώ ότι δύο χρόνια τώρα δεν μου έχει πάει άσχημα όπως το κάνω. Συνεχίζω να βγάζω αυτό ακριβώς που είμαι κι όσο πάει, δεν θα κάνω κάτι απλά για να το κάνω. […] Στο εξωτερικό κάνουν “πορνό” στην ποπ μουσική γιατί έχουν δει ότι πουλάει. Στην Ελλαδίτσα μας, όμως, νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να είναι ο εαυτός του και να πηγαίνει καλά με τον δικό του τρόπο».

Ενώ για τους φόβους που έχει η ίδια απάντησε  «Έχω αρκετούς φόβους, είναι η αλήθεια… Περισσότερο φοβάμαι μην πάθουν κάτι οι άνθρωποι που αγαπώ, δηλαδή η λέξη “πρόσεχε” ακούγεται από το στόμα μου εκατό φορές την ημέρα!».

Όταν η Τζένη Μπαλατσινού εξέφρασε την άποψή της σχετικά με το ζευγάρι Demy-Άκης, λέγοντας πως ταιριάζουν πολύ η ίδια είπε με χαμόγελο «Ευχαριστούμε πολύ».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!