Το δελτίο του Mega κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά του απο τα σήριαλ

Το απόγευμα της Τρίτης το Μπρούσκο σκαρφάλωσε στο 27,1%, αφήνοντας το Πενήντα-Πενήντα στο 13,6%.


Η Fatmagul αποχαιρέτησε το κοινό της στις 6 Δεκεμβρίου, αλλά φεύγοντας, φαίνεται πως πήρε μαζί της και την τηλεθέαση. Το κενό της κλήθηκε να αναπληρώσει μία ακόμα επανάληψη του Πενήντα-Πενήντα, αλλά τα μαντάτα δεν είναι καλά για το δελτίο ειδήσεων.

Το Μπρούσκο του ΑΝΤ1 βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε να γεμίσει με το “κρασί” του περισσότερα ποτήρια τηλεθεατών και να φέρει μετά από χρόνια την πρωτιά στο Μαρούσι. Η υψηλή τηλεθέαση της ελληνοκυπριακής σειράς ώθησε προς τα πάνω το κεντρικό δελτίο του καναλιού, στερώντας από το MEGA την κορυφή του πίνακα μετρήσεων.

Το απόγευμα της Τρίτης το Μπρούσκο σκαρφάλωσε στο 27,1%, αφήνοντας το Πενήντα-Πενήντα στο 13,6%. Αποτέλεσμα ήταν το δελτίο του ΑΝΤ1 να σημειώσει ποσοστό 24,6%, με αυτό του καναλιού της Μεσογείων να καθηλώνεται στο 18,2%. Στο δυναμικό κοινό οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 κατέγραψαν 24,8% και του MEGA 17,2%.

Από σήμερα ρίχνεται στη μάχη το νέο τουρκικό σίριαλ του MEGA “Κρυμμένες Αλήθειες”. Το κανάλι με αυτή του την κίνηση ελπίζει στην επιστροφή του κοινού στα λημέρια του.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!