Daphne Lawrence x Ripen – «Σπίτι»


Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Daphne Lawrence, ενώνει για ακόμα μια φορά τις με τον ράπερ Ripen, στο πιο χαρούμενο track του 2024!

Το «Σπίτι» είναι ένα μελωδικό ερωτικό uptempo τραγούδι, δημιούργημα των Daphne LawrenceGKAL & Ripen και έρχεται μόλις 1 χρόνο μετά το love EP των δύο καλλιτεχνών με τίτλο «Εσύ Κι Εγώ» που περιελάμβανε 6 ντουέτα των δύο καλλιτεχνών.

Αυτήν την περίοδο η Daphne Lawrence βρίσκεται εντατικά στο στούντιο ηχογραφώντας τα νέα της τραγούδια για το πρώτο της ολοκληρωμένο album που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, ενώ συνεχίζει τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στο πλευρό της Άννας Βίσση στο Hotel Ermou.

Παράλληλα την απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο βράδυ ζωντανά στο Just The 2 Of Us από τη συχνότητα του ALPHA, ως coach του ηθοποιού Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου, ένα ντουέτο το οποίο έχει αποσπάσει από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τα live acts τους.

 Το «Σπίτι» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMIa Universal Music Company.

Βρείτε το εδώ: https://daphnelawrenceripen.lnk.to/SPITIPR

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!