Δανάη Μπάρκα: Το παρασκήνιο από το “κόψιμο” της εκπομπής της, η ζώνη καρμανιόλα και η επόμενη μέρα για την ίδια και τη ζώνη


Σε παράδοση φαίνεται πως εκτυλίσσεται στο MEGA κάθε σεζόν το πρόωρο τέλος μιας εκπομπής δυο μήνες πριν τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν. Πρώτα η Ελεονώρα Μελέτη πέρσι και τώρα η Δανάη Μπάρκα, της οποίας η εκπομπή ολοκληρώνεται την Παρασκευή με απόφαση της τηλευταίας στιγμής και μετά από αρκετές συσκέψεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και καμπανάκια που ήχησαν για να ανέβουν τα ποσοστά τηλεθέασης, κάτι που όχι μόνο δεν έγινε αλλά τις τελευταίες μέρες χειροτέρεψε ακόμη περισσότερο η κατάσταση. Μάλιστα, ήταν πολλοί λίγοι όσοι γνώριζαν την απόφαση της διοίκησης να δώσει τέλος στο “Πάμε Δανάη” εσπευσμένα μεταξύ αυτών και η ίδια η παρουσιάστρια, η οποία ζήτησε από τον Κώστα Σούσουλα να ενημερώσει η ίδια τους συνεργάτες της, κάτι που έγινε σήμερα ενώ παράλληλα είδε το φως και σχετικό διημοσίευμα που προκάλεσε αμέσως σούσουρο και αναστάτωση στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Στην άκομψη αυτή απόφαση στην εκπνοή της σεζόν έπαιξαν ρόλο καθοριστικό τα πολύ χαμηλά ποσοστά των τελευταίων ημερών τα οποία έριχναν κατά πολύ τον μέσο όρο του σταθμού, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στα μεγαλοστελέχη του σταθμού. Οι πληροφορίες μου μάλιστα, αναφέρουν ότι με αυτόν τον τρόπο το κανάλι θα έχει και τον απαραίτητο χρόνο να δοκιμάσει στη συγκεκριμένη ζώνη την εναλλακτική της επανάληψης κάποιας επιτυχημένης σειράς, όπως ακριβώς κάνει και ο ALPHA με το “Σόι σου” και μάλιστα με τεράστια επιτυχία όταν πέρσι αποφάσισε να διακόψει την εκπομπή της Τατιάνας. Αν η ίδια συνταγή πετύχει και στην περίπτωση του Μεγάλου καναλιού τότε φαίνεται πως είναι και το επικρατεστερο σενάριο που προκρίνεται για του χρόνου ασχέτως με την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου της Δανάης Μπάρκα για του χρόνου. Ετσι κι αλλιώς είχε προαποφασιστεί ότι η Δανάη δεν θα συνέχιζε στην εν λόγω ζώνη. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε το MEGA θα έχει τον χρόνο να αναζητήσει άλλη παρουσιάστρια καθώς ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει η εκπομπή του να μείνει χωρίς κάποιο αξιόλογο lead in.

Και μπορεί η εκπομπή να ολοκληρώνεται δυο μήνες περίπου πριν από τη λήξη της σεζόν και μαζί με αυτή το συμβόλαιό της για φέτος, ωστόσο, το τι μέλλει γενέσθαι με τη Δανάη Μπάρκα για του χρόνου αποτελεί μυστήριο καθώς οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά. Λέγεται ότι υπάρχει σκέψη για να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι, ενώ η ίδια διαρρέει ότι έχει ζήτηση και από αλλο κανάλι, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται. Σημασία πάντως έχει ότι ούτε φέτος θα πλήξουμε κι ότι η εν λόγω ζώνη εξελίσσεται σε ζώνη καρμανιόλα αφού μόλις σε δυο χρόνια έχουν δει τις εκπομπές τους να κόβονται τρεις εκπομπές – Ελένη, Tlife και τώρα Πάμε Δανάη – και παρουσιάστριες ογκόλιθοι να μένουν εκτός – Ελένη Μενεγάκη, Τατιάνα Στεφανίδου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!