Δανάη Μπάρκα: Οι φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές


Τις καλοκαιρινές της διακοπές έχει ξεκινήσει η Δανάη Μπάρκα, αφού η εκπομπή της ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε σήμερα (8/7) με τους ακολούθους της στο Instagram φωτογραφίες από τις στιγμές που ζει.

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε την βλέπουμε να χαλαρώνει, αλλά και να παίζει με τον σκύλο της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δανάη Μπάρκα έχει γράψει: «Έχει άλλη χάρη να ξυπνάς… Λίγο πιο αργά. Καλημέρα. Καλή εβδομάδα κουκλάκια!».

Λίγες ημέρες πριν, η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες απο διακοπές που είχε κάνει στη Σέριφο και είχε γράψει: «Εκεί θα ήθελα να είμαι τώρα.

Να χαζεύω τα κύματα, να ακούω τιτιβίσματα, να σιγοτραγουδάω, να μιλάω με τον Κώστα, να μην έχει σήμα το κινητό μου, να μην αναλύω τις ευθύνες που αποκτώ όσο περνάει ο καιρός, να σκέφτομαι αυτά που λέει ο Γιώργος και να ονειρεύομαι την ζωή μου.

Τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω; Δεν έχω ιδέα. Ξέρω όμως τι θέλω να κάνω πριν μεγαλώσω. Θέλω να με αγαπάω, θέλω να με αγαπούν, θέλω να αγαπάω, θέλω να μπορώ να ζώ χωρίς να σκέφτομαι τι θα πουν οι άλλοι, θέλω να κάνω ό,τι μου λέει η καρδιά μου, θέλω να απελευθερωθώ από ανασφάλειες, θέλω να συνυπάρχω με ανθρώπους που θαυμάζω, θέλω να χαμογελάω αληθινά, θέλω να χαμογελάει η γιαγιά μου, θέλω να νιώθω χρήσιμη, θέλω να κάνω ότι περνάει απ’ το χέρι μου για να χαμογελάνε περισσότεροι άνθρωποι γύρω μου.

Εσείς; Έχετε σκεφτεί τι θέλετε να κάνετε πριν μεγαλώσετε;».διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!