Δ. Ουγγαρέζος: ” Με τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχουμε μιλήσει”

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει για όλα!


Μετά την είδηση ότι ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά μεταφέρθηκαν στον ΑΝΤΕΝΝΑ και από τον Οκτώβριο θα τους απολαμβάνουμε καθημερινά το πρωί, και ότι δεν θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Άκης Πετρετζίκης στην ομάδα τους , μας σόκαρε! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στο περιοδικό “ΤV ZAPPING” και εξηγεί τους λόγους που δεν έχει μιλήσει με τον Γιώργο Λιάγκα, τη σχέση τους αλλά και το νέο πρωινό με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Αρχίζει λοιπόν και αναφέρει “Όταν προκύπτει ένα διαζύγιο, επέρχεται ένας μικρός, ένας ξαφνικός θάνατος. Υπήρξε μια αναστάτωση, τρομάξαμε όλοι από το “σκηνικό” και ναι δεν τα έχουμε πει, αλλά θα αποκατασταθεί αυτό, θέλω να πιστεύω. Δέσαμε εξαιρετικά και με τον Γιώργο και με την Φαίη, ζήσαμε πολλά, ήρθαμε πολύ κοντά, με τίμησε πολύ η προσφώνησή του “αδελφός” – θα είχα αδελφό στην ηλικία του, αν δεν τον είχαμε χάσει…Σου το ξανατονίζω, θέλω να πιστεύω ότι χωρίσαμε μόνο επαγγελματικά και όχι προσωπικά. Και ειδικά μετά τα όσα “ακριβά” ζήσαμε κάνοντας τόση παρέα”.

Τι απαντάει σχετικά με τον “τηλεοπτικό πόλεμο” που θα υπάρχει σε λίγο καιρό;

“Θα παλέψουμε για το καλύτερο, ο καθένας από το δικό του πόστο. Εγώ ως μέλος ομάδας ξανά, εκείνος ως αρχηγός ομάδας. Και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και δυο. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες τύπου “πόλεμος” και ακόμα ακόμα περισσότερο το “αδέλφια σε πόλεμο””.

Τι γνώμη έχει για το νέο πρωινό του MEGA με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

“Μου έκανε μεγάλο κλικ γιατί έχει και άποψη και θέση και ποιότητα και γνώση και χιούμορ. Μου δημιουργεί τεράστια εμπιστοσύνη το ότι ανέλαβε το τιμόνι, όπως λες, το οποίο πρέπει να το κρατά κανείς καλά και γερά και να ξέρει να το χειρίζεται για την ασφάλεια όλης της ομάδας του…”



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!