The Clooney effect: Γιατί οι άντρες θέλουν μια σύζυγο σαν την Amal!

Στο περιοδικό Γυναίκα που κυκλοφορεί!


Όταν ο δημοφιλής ηθοποιός George Clooney παντρεύτηκε την Amal Alamuddin όλοι αναρωτήθηκαν αν η γυναίκα που επέλεξε ο σταρ ήταν ιδανική για εκείνον. Όταν όμως μαθεύτηκε το βιογραφικό της , όλοι έσπευσαν να αναθεωρήσουν και να αναρωτηθούν γιατί ο Clooney επέλεξε μια πιο επιτυχημένη και ίσως πιο έξυπνη γυναίκα για σύντροφο. Όσο κι αν φαίνεται λογικό να θαυμάζουμε ανθρώπους που είναι πιο επιτυχημένοι από εμάς, μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ότι οι άντρες προτιμούν συντρόφους που είναι ‘λιγότερες’ σε όλα.

Η έρευνα που πραγματοποίησε το αμερικάνικο Match.com και στην οποία συμμετείχαν 5,600 άνθρωποι –καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες αμερικανικές έρευνες- συμπέρανε ότι πλέον οι άντρες θέλουν να παντρεύονται πιο έξυπνες και πιο επιτυχημένες γυναίκες.

Η έρευνα που πραγματοποίησε το αμερικάνικο Match.com και στην οποία συμμετείχαν 5,600 άνθρωποι –καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες αμερικανικές έρευνες- συμπέρανε ότι πλέον οι άντρες θέλουν να παντρεύονται πιο έξυπνες και πιο επιτυχημένες γυναίκες. Οι σύγχρονοι άντρεςσε ποσοστό 87% θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Clooney και να παντρευτούν γυναίκες που είναι ανεξάρτητες, ενδιαφέρονται για την καριέρα τους και είναι έξυπνες. Το 58% μάλιστα των αντρών θα προτιμούσαν πιο ψηλές από αυτούς γυναίκες, αναιρώντας την άποψη ότι οι άντρες προτιμούν γυναίκες που είναι πιο ‘εξαρτημένες’ από τους άντρες τους, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!