Cindy Crawford: Η κατάρρευση ενός Τοπ μόντελ [εικόνες]

Η αρετουσάριστες φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.


Βέβαια ξεχνάει η κυρία Crawford να μας πει ότι μπορεί ρετούς να μη δέχτηκε, δέχτηκε όμως να μαυρίσει με τεχνητό τρόπο, με τη μέθοδο του σπρέι, κάτι που είναι παραπάνω από εμφανές. Επίσης ξεχνάει να μας πει και για τις πλαστικές που έχει κάνει στο πρόσωπο, για τις οποίες εδώ και χρόνια γράφουν τα περιοδικά

Το μύθο που πουλάνε τα μίντια ότι οι σταρ δεν γερνούν ποτέ προσπαθεί να διαλύσει η 48χρονη καλλονή και πάλαι ποτέ τοπ μόντελ Cindy Crawford στη νέα της φωτογράφηση στο περιοδικό μόδας “Marie Claire” του Απριλίου αλλά αυτό που μάλλον καταφέρνει να κάνει είναι να καταστρέψει μια για πάντα την εικόνα της. Γιατί όσο χαζά και αν σκεφτόμαστε όλοι συχνά, λίγοι είναι αυτοί που πιστεύουν πραγματικά ότι μια γυναίκα κοντά στα 50 είναι τέλεια. Που σημαίνει ότι γουστάρουμε το παραμύθι που μας πουλάνε τα μίντια και οι ίδιες οι κυρίες ότι δηλαδή είναι αγέραστες. Αλλωστε αυτό το παραμύθι μας φτιάχνει λίγο τη ζωή και μας απομακρύνει από τη σκληρή συχνά καθημερινότητά μας.

Ερχεται λοιπόν η κυρία Crawford να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα κάνοντας κάτι που το κάνει για πρώτη φορά, να φωτογραφηθεί δηλαδή χωρίς ρετούς, χωρίς επέμβαση, χωρίς ίχνος photoshop. Για να πει στις γυναίκες της διπλανής πόρτας ότι είναι ίδια σαν και αυτές. Το αποτέλεσμα; Θλιβερό, αν κρίνουμε από μια φωτογραφία που ανέβησε αρχικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια Charlene White αλλά πλέον κάνει το γύρο του διαδικτύου αποσπώντας αρνητικά σχόλια από τους άντρες αλλά θετικά από τις γυναίκες.

Βέβαια ξεχνάει η κυρία Crawford να μας πει ότι μπορεί ρετούς να μη δέχτηκε, δέχτηκε όμως να μαυρίσει με τεχνητό τρόπο, με τη μέθοδο του σπρέι, κάτι που είναι παραπάνω από εμφανές. Επίσης ξεχνάει να μας πει και για τις πλαστικές που έχει κάνει στο πρόσωπο, για τις οποίες εδώ και χρόνια γράφουν τα περιοδικά.

Διαφωνούμε για δυο λόγους με τη συγκεριμένη φωτογράφηση. Πρώτο γιατί το παραμύθι, που ξέρουμε ότι είναι παραμύθι, χρειάζεται και δεύτερον γιατί έχουμε μια άλλου τύπου ένσταση σε όλο αυτό. Η κυρία Crawford είναι 48 χρόνων, που δεν σημαίνει ότι την πήραν τα χρόνια. Το σώμα όμως που βλέπουμε στην επίμαχη φωτογραφία θα μπορούσε άνετα να είναι σώμα πολύ μεγαλύτερης κυρίας, και όχι όλων των γυναικών της διπλανής πόρτας που είναι στην ηλικία του μοντέλου. Επομένως η Cindy θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε και άλλες αρετουσάριστες φωτογραφίες της από τα τελευταία χρόνια που σημαίνει ότι δεν φταίει τόσο η ηλικία της αλλά το ότι έχει μάλλον έχει αφήσει στην τύχη την εμφάνισή της από καιρό. Τη σωματική, γιατί για το πρόσωπο άλλα λένε αυτοί που ξέρουν.

protothema.gr

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!