Χρυσάφης Χρήστος: ”Είναι δύσκολο να καταφέρεις να αποφύγεις σεξουαλικές παρενοχλήσεις”


Είναι τραγουδιστής και ζει μόνιμα στο Ισραήλ. Τον ακούσαμε και ανακαλύψαμε πως είναι πολύ δυναμικός σέξυ και ταλαντούχος κάνοντας καριέρα μακριά από την Ελλάδα αλλά μέσα του δεν ξεχνάει την πατρίδα.
Μας ανοίγει την καρδιά του σε μια εξομολόγηση καρδιάς γιατί σε αυτή την ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο και ο Χρήστος το ξέρει καλά !!


Ποιος είναι ο Χρήστος;
Ο Χρήστος είναι ένα παιδί εντελώς αυθόρμητο, πολύ απλός ,κοινωνικός και φυσικά αγαπάει το τραγούδι. Είναι ο τρόπος μου να επικοινωνώ με τον κόσμο και να χαρίζω την ψυχή μου σε αυτό. Θέλω να έχω μια ιδιαίτερη σχέση με όλους όσους με ακούνε.

Πως πηρές την απόφαση να φύγεις στο Ισραηλ;
Κοίταξε να δεις, πάντα μου άρεσε να δουλεύω σε διαφορετικά μέρη ..έτσι λοιπόν όταν μου έγινε μια πρόταση πριν 5 χρόνια για πρώτη φορά να έρθω και να δουλέψω εδώ δεν το σκέφτηκα και πολύ..Οι συνθήκες στην δουλειά μας τα τελευταία χρόνια δεν είναι και οι ιδανικότερες στην Ελλάδα όποτε κάπως έτσι έγινε η αρχή, και κάπως έτσι έμεινα κιόλας σε ένα υπέροχο μέρος με πολλές ανέσεις και δουλειά όπως καταλαβαίνεις.

Το τραγούδι σου το καινούργιο δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά. Πως νιώθεις;
Πραγματικά και στο λέω με όλη μου την καρδιά δεν το περίμενα. Είναι αλλιώς να στο λέω και αλλιώς να το νιώθεις. Συγκινούμε από την αγάπη των ανθρώπων που το ακούν και μου στέλνουν διάφορα μηνύματα πολύ ωραία. Πραγματικά είναι για μένα μια συγκυρία στην ζωή μου που ήρθε τόσο ξαφνικά και με επιτυχία που είναι σαν να ζώ ένα όνειρο αλλά ξύπνιος!!

Έχεις περάσει δύσκολα ως παιδί. θα μας μιλήσεις για αυτό;
Δύσκολα δεν θα έλεγα… Θα έλεγα καλύτερα ότι πέρασα αρκετές δοκιμασίες που με έκαναν λίγο πιο δυνατό. Πέρασα αρκετά ατυχήματα σε σημείο που έφτασα κάπου στα 17 μου να λέω πόσο ακόμα;; Η αλήθεια είναι πως δοκιμάστηκα πολύ αλλά όσο κι αν μπορεί κάποιος να μην το πιστέψει με το που ήρθα στο Ισραήλ ηρέμησε η ψυχή μου. Ίσως τελικά κάποιες δοκιμασίες στην ζωή μας έρχονται για να γίνουμε δυνατοί και να δούμε την ζωή με άλλα μάτια !!

Πιστεύεις πως θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω;
Όπως θα έχεις καταλάβει είμαι ένας άνθρωπος που παρότι μπορεί να μην πηγαίνω στην εκκλησία συχνά, πιστεύω παρά πολύ στον θεό..θεωρώ ότι πρέπει περισσότεροι άνθρωποι να πιστε΄ψουν για να ξεπεράσουμε όλοι μαζί την δοκιμασία αυτή. Να βλέπουμε θετικά την ζωή μας και να προχωράμε.

Τι ετοιμάζεις; Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον; Έχετε ανοίξει στο Ισραήλ και έχετε κανονικά δουλειά;
Συνεχίζω τις εμφανίσεις μου εδώ στο Ισραήλ και ανυπομονώ σύντομα να ανοίξουν και στην Ελλάδα και να έρθω να δω λίγο τους φίλους μου που με αγαπάνε και με στηρίζουν. Εδώ ναι ανοίξαμε και ξεκινάμε σιγά σιγά τις εμφανίσεις μας σε μαγαζιά. Έχει ο κόσμος εμβολιαστεί και μπάινουμε σε ένα πρόγραμμα δυναμικά. Θ σου πω πως ετοιμάζω ένα πολύ δυναμικό τραγούδι για το καλοκαίρι αλλά ακόμα δεν θέλω να πω περισσότερα.
Έρωτας; Οικογένεια το σκέπτεσαι; Θα ήθελες να δημιουργήσεις;
Εννοείται ..είμαι άνθρωπος που λατρεύει τα παιδιά και άνθρωπος που λατρεύει την οικογένεια και κρατάω όλα τα παραδοσιακά τα της οικογένειας.

Τι είναι αυτό που μετάνιωσες στην ζωή σου και τι αυτό που δεν θα άλλαζες με τίποτα;
Θα το θεωρήσεις πολύ κλισέ αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα από όλα όσα έκανα. Ακόμα και από τα λάθη έμαθα και είμαι σίγουρος πως θα τα ξανά έκανα. Δεν θα άλλαζα με τίποτα το ότι έγινα τραγουδιστής. Όταν διασκεδάζει ο κόσμος εγώ παίρνω δύναμη.

Σεξουαλικές παρενοχλήσεις είχες στην ζωή σου; Σου πρόεκυψε κάτι που αφορούσε την καριέρα σου;
Κοίταξε λίγο πολύ όλοι έχουμε δεχτεί κάποιες παρενοχλήσεις αλλά πιστεύω πως είναι στο χέρι μας με όποιον τρόπο να τις αποφύγουμε. Κάποιες φορές μπορεί να είναι πιο δύσκολο, αλλά πάντα θεωρώ πως πρέπει μέσα μας να είμαστε δυνατοί και να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα ακόμα και με τσαμπουκά.

Ακούστε και το καινούργιο του τραγούδι !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!