Χρόνια πολλά από το Βατικανό – Οι πιο sexy ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας

Τι και αν υπάρχουν πολλοί που κατακρίνουν το εν λόγω ημερολόγιο, δεν έχει σταματήσει να εκδίδεται από το 2003.


Ο φωτογράφος Piero Pazzi  κυκλοφόρησε και φέτος το «Ρωμαϊκό ημερολόγιο» (Calendario Romano) ή όπως είναι περισσότερο γνωστό το «Ημερολόγιο με τους σέξι παπάδες».

Οι νέοι που έχουν φωτογραφηθεί για το ημερολόγιο είναι αληθινοί παπάδες που συναντά ο Pazzi στους δρόμους της Ρώμης, συνήθως κατά την διάρκεια της Καθολικής Μεγάλης Εβδομάδας, όταν πολλοί ιερείς έρχονται στην πρωτεύουσα για να παραστούν στις ακολουθίες που γίνονται στο Βατικανό.

Είναι όμως προφανές ότι θα μπορούσαν άνετα να κάνουν καριέρα στις πασαρέλες. Εν τούτοις, ο Pazzi παρουσιάζει το ημερολόγιό του ως «ένα μέσο που προβάλλει το Βατικανό». Και πράγματι, στις τελευταίες σελίδες γράφονται διάφορες πληροφορίες για την ιστορία του Βατικανού, τα μουσεία του, βιογραφικά από διάφορους Πάπες, κτλ. Μάλλον για ξεκάρφωμα, θα σκεφτεί κανείς και όχι αδίκως.

435301-horz

Το Calendario Romano κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2003 και η έκδοση του 2014 πωλείται έναντι 10€ σε τουριστικά μαγαζιά στη Ρώμη και την Βενετία. Μπορείτε να το παραγγείλετε, αν το επιθυμείτε, στέλνοντας e-mail στο info@calendarioromano.org.

Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί που κατακρίνουν την κυκλοφορία του ημερολογίου, λέγοντας πως το να ποζάρουν οι εκπρόσωποι του Θεού επί της γης ως σέξι μοντέλα είναι ασεβές. Θου κύριε, φυλακή τω στόματι μου.

omg-horz



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!