«Χριστούγεννα 2100» : Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επιστρατεύει τους One στο νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι του


Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τραγουδά με τους ΟΝΕ το «Χριστούγεννα 2100» και όλοι μαζί δίνουν το ρυθμό της πιο αγαπημένης γιορτής του χρόνου!

Της Νάντιας Ρηγάτου

Νέα κυκλοφορία για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, τον καλύτερο pop τραγουδιστή της γενιάς του, που παραμένει ενεργός, ακμαίος, δημιουργικός και σύγχρονος για πάνω από δύο δεκαετίες και μας χαρίζει συνεχώς την μία επιτυχία μετά την άλλη.

Τίτλος του τραγουδιού «Χριστούγεννα 2100» και όπως όλοι καταλαβαίνουμε πρόκειται για ένα απόλυτα μελωδικό και συνάμα χορευτικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι που θα κατακτήσει τις καρδιές όλων και θα γίνει το απόλυτο christmas soundtrack.

Για μια τέτοια κυκλοφορία ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορούσε να μην επιστρατεύσει τον Φίλιππο, τον Πάνο, τον Αργύρη και τον Δημήτρη, το συγκρότημα του δηλαδή, τους μοναδικούς και πάντα δημοφιλείς ΟΝΕ!

Το αποτέλεσμα, ένα εκρηκτικό pop κομμάτι με δυνατές χορωδιακές στιγμές, χορευτικό beat και ευφάνταστους στίχους.

Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου που συνεργάζεται με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, το Νίκο Ορφανό στην ενορχήστρωση και τον Γιάννη Κυφωνίδη στην μίξη.

Δείτε το βίντεο κλιπ 

 

Και φυσικά το ανήσυχο πνεύμα του καλλιτέχνη δεν έμεινε μέχρι εκεί.

Το «Χριστούγεννα 2100» γίνεται «Christmas 2100» στα αγγλικά και με την πρώτη ακρόαση ο καθένας μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό, το Λονδινο και να ακούει… the new christmas anthem που κατέκτησε τα UK Charts!

Στους στίχους στην αγγλική version ο Κωνσταντίνος ζήτησε την βοήθεια του πολύ ταλαντούχου μικρότερου αδελφού του, Στεφάνου Doody Χριστοφόρου, expert στην αγγλική, που γνωρίσαμε όλοι από την τελευταία, κοινή τους, μεγάλη επιτυχία «Με Άλλους»!

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!