Χρίστος Αντωνιάδης: «Ήταν ένα λαχείο για εμένα, πήρα πολύ περισσότερα χρήματα μετά εξαιτίας της επιτυχίας»


Για τη συμμετοχή του στο θρυλικό σίριαλ «Δύο Ξένοι» και στο τι επακολούθησε μίλησε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.

Είναι αλήθεια ότι είχε γραφτεί ο ρόλος στους «Δύο ξένους» για άλλον τραγουδιστή;

Ο ρόλος μου στους «Δυο ξένους» ήταν για άλλον τραγουδιστή, επίσης αρκετά γνωστό την εποχή εκείνη. Δεν μπόρεσε τελικά να πάει και πήγα εγώ. Ούτε που μπορούσα να φανταστώ τότε τι θα επακολουθήσει μετά. Ήταν ένα λαχείο για εμένα. Πολλοί με ρωτούσαν αν πληρώθηκα από αυτή τη συμμετοχή μου. Φυσικά και δεν πληρώθηκα ποτέ, αλλά πήρα πολύ περισσότερα χρήματα μετά εξαιτίας αυτής της επιτυχίας που είχε η σειρά.

Οι σειρές εκείνη την εποχή έκαναν 70% τηλεθέαση και αυτομάτως, όποιος εμφανιζόταν σε εκείνες, είχε τεράστια αναγνωρισιμότητα. Όλο αυτό βέβαια που έγινε τότε οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στην καταπληκτική παραγωγή που είχε αυτή η σειρά όπως και στους δημιουργούς Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Σας είχαν δυσκολέψει τότε οι ερωτικές σκηνές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου;

Η δυσκολία ήταν ότι έπρεπε μέσα σε πέντε λεπτά να έχω έναν παθιασμένο έρωτα με μια κοπέλα που δεν την γνώριζα. Για τους ηθοποιούς βέβαια είναι λίγο πιο απλό αυτό αλλά για μένα ήταν πολύ δύσκολο. Με βοήθησε πολύ η παραγωγή τότε όπως και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, γι’ αυτό βγήκε άριστο το αποτέλεσμα.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!